Bejelentkezés
Frissítve: 2024 May 5, 6:53

Családi ház égett Nyírmadán és Tiszateleken, lángolt a nádas Anarcson - a tűzoltók hírei

  • Közzétéve Helyi hírek

Száz négyzetméteres családi ház egyik szobája égett teljes terjedelmében csütörtök reggel Nyírmadán. A tűz átterjedt az ingatlan födém- és tetőszerkezetére is.

626a8717295976.60743704

Az esethez több járművel a baktalórántházi és a mátészalkai hivatásos, valamint a vásárosnaményi önkormányzati tűzoltók vonultak. A beavatkozók az épületből egy gázpalackot is kihoztak, amelyet nem ért hőhatás. A lángokat két vízsugárral és kéziszerszámokkal fékezték meg a tűzoltók.

A ház a tűz következtében lakhatatlanná vált, ezért az ott élők lakosságvédelmi intézkedés keretében önkormányzati ingatlanba kerültek.

Öt hektáron, foltokban égett a nádas Anarcs és Kisvárda között, a 4108-as út mellett. A területen a kisvárdai hivatásos tűzoltók fékezték meg a lángokat gyorssugárral és kéziszerszámokkal.

Egy tiszateleki családi ház beépített terasza égett csütörtök este. A lángok átterjedtek az ingatlan tetőszerkezetére és a konyha-étkezőre is. Az ibrányi önkormányzati és a nyíregyházi hivatásos tűzoltók négy vízsugárral előbb körülhatárolták, majd eloltották a tüzet. A beavatkozók hőkamerával átvizsgálták az ingatlant, amely lakhatatlanná vált, az áram és gázszolgáltató a hálózatról leválasztotta. A tüzet feltehetően elektromos meghibásodás okozta.

Rutkai-Dér Vivien tűzoltó főhadnagy, szóvivő
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280