Bejelentkezés
Frissítve: 2024 May 18, 17:13

Jelzett a szén-monoxid érzékelő Fehérgyarmaton - a tűzoltók hírei

  • Közzétéve Helyi hírek

Családi ház fürdőszobájában elhelyezett szén-monoxid érzékelő jelzett Fehérgyarmaton, a Bocskai utcában hétfőn.

tűzoltó bemutató fgyFehérgyarmati tűzoltók a város majálisán fotó: Bodnár Zsolt

A város hivatásos tűzoltói méréseket végeztek a fürdőszobában lévő nyílt égésterű gázkazán mellett, amelyek alacsony koncentrációban igazolták a gyilkos gáz jelenlétét, majd átszellőztették az ingatlant. Személyi sérülés nem történt.

Bálványfa ága hasadt le és fennakadt egy másikon Nyíregyházán, az Állomás téren hétfőn. A város hivatásos tűzoltói gépezetes tolólétráról, motoros láncfűrész segítségével szüntették meg a veszélyt.

Tehergépkocsi és személyautó ütközött Nyíregyházán, a Westsik Vilmos utcában tegnap. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók egy embert a személygépkocsiból kiemeltek és átadták a mentőknek, majd a járművek áramtalanítását végezték el.

Szalagkorlátnak ütközött egy személyautó az M3-as autópálya 204-es kilométerszelvényénél hétfőn. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet.

Vasúti töltésparton égett a száraz fű, mintegy nyolcvan négyzetméteren Nyírcsaholy és Mátészalka között. Nagydobos és Szamosszeg között a Kraszna folyó partján összehordott gallycsomó égett, a tűz továbbterjedését a helyszínen lévő gátőr megakadályozta. A tűzeseteknél a mátészalkai hivatásos tűzoltók avatkoztak be, kéziszerszámokkal és gyorssugarakkal. Rakamaznál száz négyzetméteren a száraz fű és vágástéri hulladék kapott lángra. A nyíregyházi hivatásos és a rakamazi önkéntes tűzoltók gyorssugárral és kéziszerszámokkal avatkoztak be.

Dudás Szilvia tűzoltó főhadnagy, főelőadó

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280