Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 29, 15:01

videó - Szidta az anyját, ezért támadta meg a túrricsei hajléktalant a 18 éves fiatal

  • Közzétéve Helyi hírek

Az anyját szidta, ezért vert félholtra egy idős férfit egy 18 éves fiatal Túrricsén. A fiatal támadó a gyerekét ment meglátogatni, amikor a későbbi áldozat utána kiabált; ő erre dühös lett és megverte. A férfira másnap találtak rá vérbefagyva egy törmelékkupacon. Kórházba vitték, lélegeztetni kellett, de egy hónappal később meghalt. A támadó ellen hamarosan vádat emelhetnek.

turicse1Fotó: Móricz Csaba/frissmedia.hu

Dr. Szilágyi László csoportvezető ügyész, a Megyei Főügyészség sajtószóvivője az esettel kapcsolatban megjegyezte, hogy a 18 éves gyanúsított június 22-én este 9 óra körül kerékpárral indult a szomszédos faluba, hogy meglátogassa a gyermekét.

Útközben megszólította a hajléktalanként élő sértett. Trágár kifejezéseket használt, szidta a fiatalember édesanyját, és ez felidegesítette a gyanúsítottat. Leszállt a kerékpárról, és többször ököllel megütötte a férfi fejét, egyszer meg is rúgta. Az idősebb férfi ráesett egy kupac építési törmelékre, a fiú pedig elhagyta a helyszínt.

A rendőrség már a bűncselekmény másnapján gyanúsítottként, súlyos testi sértés miatt hallgatta ki a 18 éves elkövetőt, aki részletes beismerő vallomást tett, jelenleg szabadlábon védekezhet.

A nyomozás folytatódik: az elhunytat igazságügyi orvosszakértők felboncolják, és megállapítják a halál okát – ennek eredményétől függően halált okozó testi sértésre is változhat a bűncselekmény minősítése.

frissmedia.hu

 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280