Bejelentkezés
Frissítve: 2024 May 17, 14:07

Tűzoltói beavatkozások csütörtökön Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében

  • Közzétéve Helyi hírek

Csütörtökön az alábbi tűzoltói beavatkozások történtek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében.

62eb7510b782f4.55951842

Mezőladány, Nyírtelek, Nagycserkesz, Sényő, Jánkmajtis, Máriapócs, Tiszavasvári, Tiszalök, Rozsály, Bököny, Szakoly területén száraz fű oltását végezték a kisvárdai, a nyíregyházi, a fehérgyarmati, a nyírbátori hivatásos és a tiszavasvári, a csengeri, a szakolyi önkormányzati, valamint a bökönyi önkéntes tűzoltók.

Ófehértón az M3-as autópálya 235-ös km szelvényénél egy személyautó kigyulladt. A járműben utazó négy ember nem sérült meg. A mátészalkai és a nyírbátori hivatásos tűzoltók oltották el és hűtötték vissza a járművet.

Tuzsérnál a 4145-ös számú úton, a 17-18 km szelvény között szemes kukoricát szállító nyerges vontató a teherforgalomra használt mellékvonal vasúti átjárójában a sínekre borult. A járműben utazó embert a mentőszolgálat elszállította. A kisvárdai, a záhonyi és nyíregyházi hivatásos tűzoltók áramtalanították, valamint a nyíregyházi daru használatával talpra állították a járművet. A vasút helyreállítását és letakarítását a vasút szakemberei végezték el.

Nyíregyházán, egy Bethlen Gábor utcai lakás szén-monoxid érzékelője bejelzett. Személyi sérülés nem történt. A fürdőszobai vízmelegítőt a szén-monoxidot igazoló méréseket követően a gázszolgáltató a szolgáltatásból kizárta. A kéményseprők értesítése megtörtént.

Katasztrófavédelem

 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280