Bejelentkezés
Frissítve: 2024 May 5, 6:53

Vaján és Rohodon várják a tűzijátékok kedvelőit, de akár webáruházban is rendelhet!

  • Közzétéve Helyi hírek

Vaján és Rohodon is várja a szilveszteri tűzijátékok kedvelőit az Éles Pirotechnikai Tűzijáték üzlet, de a tűzijáték egész évben házhoz is megy!

tűzi1

Folyamatos kiszállítás, szakképzett pirotechnikusainkkal felszerelt autóinkkal Szabolcs-Szatmár-Bereg megye egész területén. 

Webshop: www.tuzijatekozz.hu 

Kedves meglévő és leendő Vásárlóink! Az Éles Pirotechnika Tűzijáték pirotechnikai szaküzletei nyitva tartanak!

Széles választékkal kicsiknek és nagyoknak egyaránt szórakoztató pirotechnikai termékpalettánkkal egész évben várunk szeretettel minden tűzijáték kedvelőt! Minőséget verhetetlen áron az Éles Pirotechnikától! TŰZIJÁTÉKOZZ.HU Üzleteink címe: Üzletünk: 4562 Vaja, Tulipán út 62. ( 49. Főút, vasúti átjáró Nyitvatartás: minden nap 10:00-21:00 Telefonszám: +36 30 370 0219 Az üzletben a járványügyi szabályok betartása kötelező!!!

Raktári átvétellel: 4563 Rohod, Dózsa György út 8. Nyitva: minden nap 09:00-19:00 Telefonszám: +36 20 440 9911 Konténer: F3 kategória: Rohod WILD WEST PUB & GARDEN PARKOLÓ (Régi Négy Ász) 41-49. Főút kereszteződés December 28-31 között Webáruházunk kiszállítással: www.tuzijatekozz.hu

tűzi2

Felhasználás, birtoklás, vásárlás szabályok: HASZNÁLD FELELŐSSÉGGEL, BIZTONSÁGOSAN! Magánszemély petárdát továbbra sem birtokolhat, illetve nem működtethet el. Az új jogszabály a pirotechnikai termékeket veszélyességük szerint négy kategóriába sorolja. Ezek szerint a harmadik és negyedik halmazba eső tűzijátékokat csak korlátozva vagy egyáltalán nem szabad használni.

A pirotechnikai termékeket csak legális árusítóhelyeken szabad megvásárolni, használatukat illetően körültekintően kell eljárni. A tűzijátékok komoly égési sérüléseket, roncsolásokat is okozhatnak.  

Mit jelentenek a kategóriák? F1 játékos tűzijátékok 14-ik életévét betöltött személyek megvásárolhatják és felhasználhatják. F2 kis tűzijátékok 16-ik életévét betöltött személyek megvásárolhatják és felhasználhatják.

A pirotechnikai kormányrendelet értelmében az F1 és az F2 kategóriába tartozó termékek egész évben megvásárolhatók és magánterületen este 10 óra előtt felhasználhatók. F3 kategória: December 28 és December 31. Között megvásárolható,

Felhasználható: December 31. Este 18:00 és Január 1. 06.00 között! Nagykorú személy a 3. pirotechnikai osztályba tartozó tűzijáték terméket december 28-a és 31-e között megvásárolhatja, tárolhatja, birtokolhatja 3 kg nettó hatóanyag-tartalomig és a használati és kezelési útmutatóban meghatározottak szerint december 31-én 18 órától a következő naptári év január 01-én 06 óráig felhasználhatja.

A fel nem használt vagy hibás 3. pirotechnikai osztályba tartozó tűzijáték terméket január 05-ig a vevő köteles a forgalmazónak visszaszállítani, aki ezt köteles térítésmentesen és költség felszámítása nélkül visszavenni.  

A termék január 05-ig történő visszaszállításával, valamint a forgalmazó általi visszavételével kapcsolatos rendelkezések megsértése esetén a Fogyasztóvédelmi Felügyelőség jár el.

 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280