Bejelentkezés
Frissítve: 2024 May 6, 5:35

Hatalmas elismerés a Honvédsuli Egyesület elnökének

  • Közzétéve Helyi hírek

A Honvédsuli Egyesület elnökét, Kovács Zsuzsannát a Honvédelmi Sportszövetség arany fokozatú elismerő díjban részesítette a Honvédelmi Sportszövetség érdekében nyújtott kimagasló munkájáért. A Kisvárdán és országosan is ismert és elismert egyesület úttörő munkát végez a honvédelem területén.

zsuzsa

Kovács Zsuzsa a FrissMédiának úgy nyilatkozott, hogy az egyesületnek nagyon fontos ez az elismerés, hiszen 11 év munkáját ismerték most el hivatalosan is. A díjat dr. Simicskó István a Honvédelmi Sportszövetség elnöke, valamint Széles Ernő alelnök a Kadét és Tartalékos Szakmai Tagozat vezetője adta át.

A Honvédsuli Egyesület tagszervezete a Honvédelmi Sportszövetség Kadét és Tartalékos Szakmai Tagozatának tagja immáron ötödik éve, 12 éve pedig a Magyar Tartalékosok Szövetségének is a tagja.

Zsuzsa és az egyesület mottója, ami nap, mint nap vezérli őket, rendkívül egyszerű. Gino Bartali-t idézve: "A jót cselekedni kell, nem beszélni róla. Vannak kitüntetések, amelyeket a lelkén viseli az ember, nem a kabátján."

zsuzsa1

Az Acélemberként is ismert olasz kerékpározó három alkalommal nyerte meg a Tour de France versenyt. Bartili hithű keresztény volt, aki Firenzébe csempészte a zsidó menekültek iratait, így megmentve őket.

FrissMédia

 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280