Bejelentkezés
Frissítve: 2024 May 5, 6:53

Baleset Szabolcsnál, öten sérültek meg, köztük egy húszéves állapotos nő

  • Közzétéve Helyi hírek

Két mentőhelikopter, több földi egység, öt sérült a mérlege annak a balesetnek, amely kora délután történt Szabolcs község határában

Moricz montazsFotók: Móricz Csaba/FrissMédia

Összeütközött két személyautó hétfő délután a Szabolcs és Balsa közötti útszakaszon. A baleset következtében az egyik gépkocsiba több ember beszorult. A balesethez riasztott nyíregyházi hivatásos, ibrányi önkormányzati, valamint a rakamazi önkéntes tűzoltók feszítővágó segítségével lefeszítették a jármű ajtaját, és a mentőkkel együttműködve kiemelték az utasokat.

A helyszínre két mentőhelikopter is érkezett. A műszaki mentési munkálatok idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták - közölte a Katasztrófavédelem.

A FrissMédia helyszíni tudósítójának beszámolója szerint: A fiatal nő egyedül vezette a gépkocsit Szabolcs irányából Balsa felé, amikor a csúszós, nedves úton kisodródott a kanyarból, majd áttérve a szemközti sávba frontálisan ütközött a feltehetőleg szabályosan közlekedő kocsival. Az ütközés erejétől a menetirány szerinti ellentétes oldali sáv melletti árokba csapódott a fiatal nő gépkocsija.

Szabolcs baleset Móricz Csaba 019

A balesetben öten sérültek meg. Úgy tudjuk, hogy a sérültek között van egy húszéves, 6 hónapos terhes nő is. Őt könnyebb sérülésekkel, egy idős férfit súlyos, egy nőt súlyos életveszélyes sérülésekkel, míg a gépkocsi negyedik utasát súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba. A fiatal nőt, aki feltehetően a balesetet okozta, információink szerint gerincsérülésekkel szállították el.

forrás: frissmedia.hu

Szabolcs baleset Móricz Csaba 004Szabolcs baleset Móricz Csaba 005Szabolcs baleset Móricz Csaba 007

Szabolcs baleset Móricz Csaba 009Szabolcs baleset Móricz Csaba 015Szabolcs baleset Móricz Csaba 020Szabolcs baleset Móricz Csaba 021Szabolcs baleset Móricz Csaba 027

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280