Bejelentkezés
Frissítve: 2024 May 17, 7:55

Szünetel a határforgalom a lónyai, a barabási, a beregsurányi és a tiszabecsi közúti határátkelőhelyeken

Szünetel a határforgalom a lónyai, a barabási, a beregsurányi és a tiszabecsi közúti határátkelőhelyeken, a leállás a ki- és belépő határforgalmat egyaránt érinti - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság vasárnap délután a police-hu-n.

barabás

Azt írták: a határforgalom az ukrán határőrizeti szerveknél fennálló informatikai rendszerhiba miatt szünetel, az Ukrajnába utazók csak a záhonyi határátkelőt vehetik igénybe.

A rendőrség a külföldre utazóknak azt ajánlja, hogy indulás előtt tájékozódjanak a határátkelőhelyek nyitvatartási idejéről és az aktuális várakozási időkről a rendőrségi honlap Határinfó oldalán, valamint a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobilapplikáció segítségével.

-MTI-

Ismét zavartalanul halad a forgalom a lónyai, a barabási, a beregsurányi és a tiszabecsi közúti határátkelőhelyeken - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság vasárnap késő délután a rendőrség honlapján. 14 óra 15 perckor mind a négy közúti határátkelőhelyeken megindult és zavartalanul halad.

 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280