Bejelentkezés
Frissítve: 2024 May 17, 10:45

Sikeres évet zártak a kékcsei polgárőrök

  • Közzétéve Helyi hírek

Egész évben vigyáznak a kékcsei lakosok nyugalmára a helyi polgárőrség tagjai, akik önkéntes munkában vállalják éjszaka és nappal is a szolgálatot - hangzott el a Kékcsei Polgárőr Egyesület évzáró rendezvényén.

kekcse111

Vámos György az egyesület elnöke beszámolójában elmondta: "Ebben az évben is ott voltunk minden önkormányzati, iskolai rendezvények biztosításában (tanévnyitó, rendezvények, adventi ünnepségek)".

A tagság jelentős feladatot kapott egy kerékpárverseny lebonyolításában, a rendőrökkel közösen az ő irányításukkal zárták az útkereszteződéseket.

Kékcse község különleges örökséget kapott  keskeny átmenő útjával, amelyen keresztül nagy a forgalom, ráadásul az utóbbi időben megnőtt a teherfogalom is, ezért  tanévkezdéskor különös figyelemmel ügyeltek a gyerekek biztonságára.

Több felkérést is kaptak falunapokon megjelenésre, így például biztosítottak több környező községben. November elején felügyeltek temetők biztonságát, valamint az egész év során fokozott figyelmet fordítottak arra, hogy ne növekedjen községünkben az elkövetett bűncselekmények száma.

A közlekedésbiztonsági szervezett akciókban valamint térségében keletkezett baleseteknél forgalomterelésben vettek részt.

A kékcsei polgárőrök 1129 óra szolgálatot teljesítettek közterületen, ebből 545 óra vendég polgárőrségi szolgálat a Balaton parti Gyenesdiáson.

Az évértékelő rendezvényen részt vett Váradi László  a Szabolcs-Szatmár Bereg Vármegye Polgárőr Szövetség, 
Labancz András alezredes és Baráth László alezredes a Kisvárdai Rendőkapitányság, valamint Nagy Enikő Kékcse alpolgármestere, a község részéről.

Odaadó, lelkiismeretes munkájukért megyei elismerésben részesült Horváth Renáta és Dienes Dávid.

 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280