Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 28, 6:42

Holtan találták meg Fehérgyarmaton a decemberben eltűnt ilki fiatalembert

  • Közzétéve Helyi hírek

Lakatos Sándor 2022. december 10-én tűnt el nyomtalanul egy fehérgyarmati szórakozóhelyről. A rendőrség nagy erőkkel kezdte keresni a 31 éves fiatalembert, mivel akkor nem volt kizárható teljesen az sem, hogy valamilyen bűncselekmény áldozata lett.

ilk

Sándor élettelen testét február elsején egy mezőn találták meg. A FrissMédia úgy tudja, hogy az idegenkezűség kizárható.

Sándor, aki Ilken élt édesanyjával, novemberben ünnepelte a 30. születésnapját. December 10-én egy helyi barátjával és annak ismerősével kártyázni indult, azóta a család semmit nem tudott róla. A bizonytalanság és a remény egészen ma délelőttig tartott, amikor is a rendőrök a tragikus hírrel keresték fel a családot: Sándor testét megtalálták Fehérgyarmat kieső területén egy mezőn, nem messze attól a szórakozóhelytől, ahova a fiatal férfi bulizni ment.

Sándor keresését az is nagyban nehezítette, hogy barátai épségben hazaértek, azonban ittasságuk miatt nem tudták pontosan felidézni a december 10-i történéseket. Így az eltűnés körülményei egyre zavarosabbá váltak.

A család akkor úgy vélelmezte, hogy Sándort bántalmazták. Felkutatására keresőcsapatokat alkotva, gyalog járták be a feltételezett útvonalat. Az egyik lehetséges verzió szerint Sándor megunta a bulit és gyalogosan indult el a barátai nélkül. Az egyik budapesti férfi, akinek a barátnője is ott volt a szórakozóhelyen, látta is Sándort gyalogolni Fehérgyarmaton.

Úgy tudjuk, hogy a rendőrség rendkívüli halálesetként kezeli az ügyet, információink szerint az idegenkezűség kizárt.

- FrissMédia -

 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280