Bejelentkezés
Frissítve: 2024 May 1, 6:21

Sokkoló, két csecsemőjét is megölhette egy nyíregyházi asszony

Először egy gimnázium wc-jében szülte meg a picit, majd a kukába dobta, később pedig egy tó mellett szült, majd magára hagyta a babát. A nő nem ismerte be a gyilkosságokat, a terhességeket pedig azért titkolhatta, mert egy ismert ügyvéd lehet az apa - írta meg a tenyek.hu

kutya

Az egyik nyíregyházi parkban találta meg egy nemrég szült nő méhlepényét egy kutyasétáltató. Azonnal értesítette a rendőröket. A babát viszont hiába keresték, nem találták meg. Kiderült, hogy egy nyíregyházi nő szülhette meg itt a gyerekét még tavaly áprilisban.

Az újszülöttet egy pulóverbe csomagolta, a helyszínen magára hagyta, a szándéka mindenképpen arra irányult az ügyészség szerint, hogy az életét kioltsa a csecsemőnek. Ezután hazament és nem számolt be senkinek arról, hogy gyermeket szült.

A kétgyerekes anya korábban járt orvosnál, ahol megállapították, hogy terhes, ezután viszont nem kereste fel a védőnőt és a párja elől is titkolta harmadik gyereküket.

Sokkoló, de nem ez volt az első eset, hogy végezhetett újszülött gyerekével. 2016-ban, amikor még egy nyíregyházi gimnázium konyháján dolgozott, az iskola wc-jében szült meg. A babát egy rongyba csavarta, majd az iskola előtti kukába tette. A méhlepényt akkor a nyomozók a lefolyóban találták meg. A nő azt állította gyereke halva született. A kicsi holtteste azóta sem került elő, így nem tudták bizonyítani, hogy megölte a babát.

Az ügyészség így most csak a 2021-es gyerekgyilkosság miatt tudott vádat emelni ellene. Ott ugyanis részben beismerte tettét, és azt is elmondta, hogy a kicsi felsírt miután megszülte.

15 év fegyházat kért a vádhatóság a nőre, ha az előkészítő ülésen mindent beismer.

Úgy tudjuk a kétgyerekes anya azért szabadult meg az újszülöttektől, mert ismert ügyvéd szeretőjétől esett teherbe.

A nyomozók alapos kutatást végeztek. Búvárok vizsgálták át a tavat és a kukákat is átkutatták, de a két újszülött holtteste azóta sem került elő.

tenyek.hu

 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280