Bejelentkezés
Frissítve: 2024 May 13, 20:17

Frontális baleset történt Nyíregyházán

  • Közzétéve Helyi hírek

Összeütközött két személyautó Nyíregyházán, a Kemecsei úton. A balesethez a város hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik áramtalanították a járműveket. 

nyiregyhaza moricz csaba 0Fotók: Móricz Csaba/FrissMédia

A balesetben résztvevő autókban csak a sofőrök utaztak, mind a ketten megsérültek, őket a mentők kórházba szállították.

A FrissMédia úgy tudja Nyíregyháza felől közlekedett az a személygépkocsi, amelynek idős vezetője nagy valószínűséggel rosszul lett és áttért a szemközti forgalmi sávba, ahol Nagyhalász irányából érkezett egy középkorú nő által vezetett Opel. Az ütközés elkerülhetetlen volt, frontálisan csapódott egymásba a két gépkocsi, vezetői az elsődleges adatok szerint megsérültek.

nyiregyhaza moricz csaba 1

A nő által vezetett jármű az árokba sodródott. A vezetőket a nyíregyházi hivatásos tűzoltók szabadították ki a járművekből és átadták őket a mentőknek. Az idős férfi valószínűsíthető rosszullétét a helyszínen tartózkodó tanúk elmondására lehet alapozni: a beszámolójuk szerint a férfi már a kanyarban is bizonytalanul vezetett, lassított majd áttért a másik sávba.

nyiregyhaza moricz csaba 2nyiregyhaza moricz csaba 3

nyiregyhaza moricz csaba 4nyiregyhaza moricz csaba 5nyiregyhaza moricz csaba 6nyiregyhaza moricz csaba 7nyiregyhaza moricz csaba 8

 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280