Bejelentkezés
Frissítve: 2024 May 21, 12:48

Nyírmadai fiatalember az ország legszebb hangú ügyfélszolgálatasai között

  • Közzétéve Helyi hírek

Varga Zsoltot mindenki csak Zsubiként ismeri. 2 éve dolgozik a Magyar Telekomnál jelenleg ügyfélszolgálatosként. Mivel szereti a kihívásokat, sok dolog érdekli, hallott a Call Center hangja versenyről. Úgy gondolta megméretteti magát a szakmájában, és milyen jól tette, mivel már a döntőben van. 

14976185 1288734887843805 1412346202 o

Több száz jelentkező közül választott ki egy szakmai zsűri - modta el kérdésünkre Varga Zsolt - Sipos Dávid Günther a Petőfi Rádió műsorvezetője, Szerényi Szabolcs, a Kreatív főszerkesztő-helyettese, Kovácsházy Dénes, a Multicom ügyvezető igazgatója, a DIMSZ Contact Center tagozatának elnöke és Viniczai András, a Café Communications innovációs igazgatója, a DIMSZ elnökségi tagja.

Jelenleg az utolsó forduló van, - folytatta - melyen a közönség dönti el a legszebb férfi és női ügyfélszolgálatos hangot. Természetesen lesz szakmai zsűris végeredmény is lesz.

Szavazni jövőhét hétfőig lehet (11.14.). Csak számítógépről vagy latopról! A LolliPOP 2016 Díjátadó gálája Budapesten az Ötkert nevezetű helyen lesz jövőhét szerdán.

A linkre kattintva szavazhat Zsubira, a hangját a legalsó poszton találja meg. Regisztrálni e-maillal, vagy facebook profillal lehet. Mindenki úgy értékel, ahogyan szeretne, de a 10-esnek örülünk a legjobban: 

http://www.kreativ.hu/vonal_alatt/cikk/ki_lesz_a_legszebb_hangu_magyar_ugyfelszolgalatos

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280