Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 27, 11:27

Automata tűzjelző riasztotta a tűzoltókat a nyíregyházi üzlethez - a tűzoltók hírei

  • Közzétéve Helyi hírek

Tűz keletkezett tegnap este egy épületgépészeti cég nyíregyházi épületében. Az oldalfalra telepített klímaberendezés, vélhetően elektromos meghibásodás miatt kigyulladt az eladótérben.

tuz nyiregyhaza

A lángok tizenöt négyzetméteren pusztítottak, berendezési tárgyak égtek a helyiségben. A keletkezett tüzet a beépített tűzjelző rendszer jelezte. A helyi hivatásos tűzoltók feszítő-vágó berendezés segítségével bejutottak az épületbe, majd egy gyorssugárral eloltották a tüzet, átszellőztették az ingatlant. Személyi sérülés nem történt.

Lehasadt ág veszélyeztette a járókelőket a nyíregyházi Szindbád sétánynál. A helyi hivatásos tűzoltók kihúzós létra és motoros láncfűrész használatával távolították el az ágat. 

Összegyűlt papírhulladék égett egy négyzetméteren egy társasház pincehelyiségénél a nyíregyházi Országzászló téren, hétfő délután. A város hivatásos tűzoltói oltották el a tüzet. A helyiség feletti üzletbe felszivárgott a füst, annak szellőztetését motoros ventillátorral végezték el a tűzoltók. Személyi sérülés nem történt. 

Kigyulladt egy családi ház melletti, különálló melléképület a dögei Kossuth Lajos utcában. A kisvárdai hivatásos tűzoltók oltották el a lángokat, a mintegy hetvenöt négyzetméter alapterületű melléképületben található vegyes tüzelésű kazán nem sérült. A munkálatok során a tűzoltók két gázpalackot hoztak ki az épületből. Személyi sérülés nem történt, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

Defektet kapott egy kamion Jármi belterületén, a Kossuth Lajos utcán tegnap késő este. Ennek következtében az autógumi füstölt és a dobtárcsa, valamint az alvázszerkezet felmelegedett. A gépjármű vezetője a visszahűtést egy kézi porral oltó tűzoltó készülékkel megkezdte, majd a mátészalkai hivatásos tűzoltók egy gyorssugárral teljesen visszahűtötték a kereket és az alvázat. Személyi sérülés nem történt.

 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280