Bejelentkezés
Frissítve: 2024 May 14, 11:24

Az Autizmus Világnapja Nagyecsed Rendezvény

  • Közzétéve Helyi hírek

Egy érintett szülőpár szervezésében első alkalommal került megrendezésre Nagyecsed térségében "Az Autizmus Világnapja Nagyecsed - Megemlékező Jótékonysági Rendezvény". 

DSC 2720 2

Sok önzetlen helyi és környékbeli barát, szakember segítségével és több segítőkész támogató együttműködésével hozták létre a rendezvényt. Az esemény összehozta az autizmussal élő embereket és családtagjaikat, valamint lehetőséget teremtett az autizmus megértésére és elfogadására a közösség részéről.

Az autizmus világnapjának tiszteletére számos szórakoztató program várta a résztvevőket. A rendezvény interaktív tevékenységekkel, és az autizmussal élő emberek képességeit bemutató foglalkozásokkal segítette az embereket abban, hogy jobban megértsék az autizmus sokoldalúságát és egyedi jellegét.

Különleges figyelmet szenteltek az autizmussal élő gyermekeknek is, akik részt vettek az interaktív foglalkozásokon és élvezték a közösség támogatását. Az esemény során az összefogás és az elfogadás volt a kulcsszó, hogy minden gyermek és családja érezze magát elfogadva és támogatva.

Az esemény szervezői tervezik a következő években is folytatni a rendezvényt, továbbá az autizmusban érintett családok segítését, és egy egyesület létrehozását a kistérségben, hogy a jövőben is támogathassák az érintetteket az autizmussal kapcsolatos kihívások kezelésében és elfogadásában. 

 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280