Bejelentkezés
Frissítve: 2018 Sep 21, 13:49

Árokba hajtott egy személygépkocsi Pátyod belterületén - katasztrófavédelmi hírek

  • Közzétéve Helyi hírek

Árokba hajtott egy személygépkocsi szombat délelőtt a 49-es számú főúton, Pátyod belterületén, a Petőfi Sándor utcában. Személyi sérülés nem történt.

patyod11fotók: Szabó József

A csengeri önkormányzati tűzoltók a járművet áramtalanították, a baleseti vizsgálat idején a helyszínt biztosították.

patyodpatyod1


Elektromos kapcsolószekrényben lévő frekvenciaváltó gyulladt ki szombat délelőtt Nyíregyházán, a Szent István utcában, az egyik közintézmény ötödik emeletén. A tűzoltók kiérkezésekkor már lánggal való égés nem volt, a nyíregyházi hivatásos tűzoltók a felhevült részeket visszahűtötték. Személyi sérülés nem történt, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.


Kigyulladt egy családi ház villanyóraszekrénye szombat délelőtt Nyírbátorban, az Alkotmány utcában. A város hivatásos tűzoltói egy darab kézi tűzoltó készülékkel oltották el a lángokat, majd értesítették az áramszolgáltatót. Személyi sérülés nem történt.


Szintén árokba hajtott két személygépkocsi is kisebb eltéréssel a 36-os számú főúton ,a 17-es kilométernél, Tiszavasvári közelében. A balesetben senki nem sérült meg. A tiszavasvári önkormányzati tűzoltók vonultak a műszaki mentéshez, akik a járműveket áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.


Két személygépkocsi ütközött össze szombat este a 471-es úton, Nyírbátor közelében. A balesetben ketten könnyebben megsérültek. A nyírbátori hivatásos tűzoltók a baleseti vizsgálat idején a helyszínt biztosították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

Dóka Imre tű. főhadnagy, megyei szóvivő
SZ-SZ-B. Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság