Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Mar 18, 23:23

100Ft-os nap a Nyíregyházi Állatparkban 2017 december 2-án szombaton

  • Közzétéve Helyi hírek

A hagyományokhoz híven, a Nyíregyházi Állatpark idén is megrendezi a 100Ft-os napot. 2017 december 2-án szombaton, 09:00-15:00 között látogasson ki a Nyíregyházi Állatparkba, gazdagodjon élményekkel, és ha megteheti, hozzon magával egy ajándékot!

nyiregyhazi allatparkfotó: Nyíregyházi Állatpark

Az ajándék lehet bármilyen csekélység, apróság, ami mások számára használható. Az összegyűlt ajándékokat családsegítő szervezeteken, alapítványokon keresztül juttatjuk el a rászoruló családok részére! Nincs is szebb annál, amikor örömöt szerezhetünk olyanoknak, akiknek nincs mit a fa alá tenniük.

Hasznos információk:

Az elmúlt évek kérdéseit megválaszolva adja hírül az állatpark:

- Ezen a napon ( 2017 december 2-án ) mindenkinek 100Ft-ba kerül a belépőjegy. ( 100Ft/fő—gyermeknek, felnőttnek, nyugdíjasnak egyaránt)

- Annyit kérünk csupán, aki megteheti, ezen a napon hozzon egy ajándékot, ami lehet bármilyen csekélység, csak más számára még használható állapotú legyen. Az ajándékot majd az Állatpark előtti parkolóban lehet leadni, egy hatalmas tábla jelzi majd az elfogadó helyet.

- Hogy milyen adományokat várunk? —Egyeztetve a városi és megyei szervezetekkel, alapítványokkal: tartós élelmiszer, ruha, játék, könyv, tisztítószer stb…de mindenért nagyon hálásak a szervezetek. (ezeket az adományokat még aznap tovább adjuk)

- Nyitva tartásunk a téli időszámítás szerint 09.00-16.00 Pénztár zárás 15.00 ( tehát 15.00-ig lehet jegyet venni)

- Ezen a napon kérünk mindenkit, hogy ne SZÉP kártyával és bankkártyával fizessenek, a bankjegy címlete se legyen hatalmas. ( ez megkönnyíti mindenki számára a gördülékeny bejutást) A legegyszerűbb az lenne, ha 100Ft-os érmével érkeznének.

- Az ajándékokat típus szerint fogjuk gyűjteni,majd bezsákolni ( ruhanemű, játék és könyv, tisztítószer, tartós élelmiszer stb…) 

- Mindenkit szeretettel várunk!

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280