Bejelentkezés
Frissítve: 2024 May 2, 21:47

A mátészalkai kutyamentő nőknél járt a Heti Napló stábja

  • Közzétéve Helyi hírek

A Mátészalkai Állatmenhelyen forgatott a Heti Napló stábja, ezzel a környéken lakók és a szatmári emberek egy pici betekintést kaphattak az ott folyó munkánkba. 

naplo

Mint az Összefogás az Állatokért Alapítvány Mátészalka facebook oldala megírta: Órákig tarthatott volna a riport, bőven lett volna még mit mesélni, mutatni, de talán a képek így is sokak számára valósággá változtatják azt, amit eddig mertek vagy éppen nem mertek gondolni az állatmentés mindennapi világáról.

A mi történetünk sok sok másik menhely története is, sokan vagyunk, sokan küzdünk, de mégis rettentően kevesen... Rengeteg állat vár még ránk! Aki úgy érzi szeretne segíteni, képes áldozatokat vállalni, várjuk a csapatunkba! - írták.

"A felkonferálásban elhangzott beolvasási hibáért elnézést kérünk, sem a műsorvezető, sem a mi szándékunkban nem állt soha azt állítani, hogy mi lennénk a megye egyetlen állatmenhelye. Hogy is mondhatnánk ilyet, amikor személyesen is ismerjük az Ugatlak Alapítvány Kisvárda, a nyírmadai Kóborlók Állatvédelmi Egyesülete, a Nyírbátori Állatmentő Alapítvány és a nyíregyházi Állatbarát Alapítvány csapatait, körülményeit! Ők ugyanúgy küzdenek és teszik amit szívükből tenniük kell, tiszteljük Őket!"

Forrás: Összefogás az Állatokért Alapítvány Mátészalka

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280