Bejelentkezés
Frissítve: 2024 May 1, 15:36

Fergetegesre és viharosra sikerült a beregdaróci majális!

  • Közzétéve Helyi hírek

Már szállóigévé válhat, hogy Beregdarócon nincs majális eső nélkül! De a tréfás időjárás ellenére is egy jó nap volt, ahol mindenki megtalálta számára a megfelelő szórakozást, kikapcsolódást!

0001

Zenés ébresztővel adták tudtára a község lakóinak, hogy elkezdődik a mulatság, beindul a vurstli! Míg a horgászverseny csendben zajlott a tavon, addig a rendezvénytér a bogrács ütődéstől a keverőkanál koccanásától volt hangos! Kezdetét vette a főzőverseny. A helyi csapatok mellett kedves vendégek, barátok is beneveztek! Elmondhatjuk, hogy a világ minden részéről érkeztek hozzánk, mert jöttek Székekyföldről, Amerikából és Olaszországból is! Így megint messze száll Beregdaróc neve, híre! Kilenc csapat mérte össze gasztronómiai tudását nagy sikerrel,mert a zsűrit nehéz döntés elé állították! 

A színpadon sem volt csend, mert míg megérkeztek a fellépők addig a jelenlévők szórakoztatásáról Kakas Milán gondoskodott! 

A műsor menetét megzavarta az egy órányi eső, de a sátor alá mindenki betudott húzódni és mint a mondás is tartja, “sok jó ember kis helyen is elfér” ! De minden rosszban van valami jó is , mert plussz fellépőket nyertünk Sós Fecó és Hencsy személyében, amit köszönünk nekik! 

001

Megköszönjük Papp Attilának, hogy felkészültségével, humorával levezényelte az egész napot! 

Köszönjük a daróci lakosoknak, az önkormányzat alkalmazottainak, a közmunkásoknak, hogy segítségükkel hozzájárultak a rendezvény színvonalához!

Köszönjük a rendezvényre látogatóknak, hogy minket választottak és a belépőjegy megvásárlásával segítik testvértelepülésünk Gyepes fejlődését!

Pálinkás György, polgármester

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280