Bejelentkezés
Frissítve: 2024 May 2, 12:26

Gázvezeték sérüléshez, elöntött pincéhez és útra dőlt fák eltávolításához vonultak a tűzoltók szombaton

  • Közzétéve Helyi hírek

Munkavégzés közben átvágott egy 63 milliméter átmérőjű gázvezetéket egy munkagép szombat délelőtt Kisvárdán, a Litki úton.

frissfotó: frissmédia©Móricz Csaba

A kisvárdai hivatásos tűzoltók biztosították a helyszínt a gázszolgáltató munkatársainak a kiérkezéséig, valamint száz méteres biztonsági védőzónát jelöltek ki, így átmenetileg 118 embernek kellett  elhagynia az otthonát. Személyi sérülés nem történt. A katasztrófavédelmi műveleti szolgálat iparbiztonsági helyszíni szemlét végzett. 

további híreink:

Családi ház pincéjébe nagymennyiségű csapadékvíz folyt be szombaton délután Jármiban, a Széchenyi utcában. A mátészalkai hivatásos tűzoltók motoros szivattyú segítségével távolították el a vizet, amely berendezési tárgyakat veszélyeztetett. Személyi sérülés nem történt, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség. 

Két helyen is az erős szél miatt útra dőlt fák eltávolításához kérték az újfehértói önkormányzati tűzoltók segítségét szombaton este Újfehértó és Nagykálló között, valamint a város Pipacs utcájában. A tűzoltók motoros láncfűrész segítségével szüntették meg a forgalmi akadályt. Személyi sérülés nem történt. 


Dóka Imre tű. főhadnagy
megyei szóvivő
SZ-SZ-B. Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280