Bejelentkezés
Frissítve: 2018 Sep 21, 13:49

Bringaakadémia - profi kerékpárosoktól tanulhattak a vásárosnaményi gyerekek

  • Közzétéve Helyi hírek

A Vuelta Sportiroda és a Bringakultúra Egyesület egy évtizede dolgozik azon, hogy minél több gyermek számára elérhető legyen egy szakmailag megfelelően megalapozott, a résztvevők számára játékos tanulást biztosító kerékpáros közlekedésbiztonsági oktatási program. Miint magukról mondják: BringaAkadémia programunkba a legjobb tudásunkat és széleskörű tapasztalatainkat építettük be a fenti cél érdekében.

bringa2

A  BringaAkadémia program Vásárosnaményba is elérkezett, ahol a városrészek iskoláiban tartottak a szakemberek egész napos rendezvényeket.

A gyerekek először egy elméleti képzésen vettek rész, ahol játékos, interaktív formában tanulhatták és ismerhették meg a biztonságos közúti kerékpározás szabályait, a bicaj kötelező felszereléseit, valamint a kerékpáron használt védőfelszereléseket.

bringa1

Aki "átment" az elméleti oktatáson, bringára pattanhatott, és kipróbálhatta magát a szervezők által az iskola udvarokon kialakított tesztpályán, ahol különböző nehézségű feladatokat kellett megoldaniuk.

A vásárosnaményi gyerekek a TOP-3.1.1-15-SB1-2016-00021 azonosítószámú pályázat támogatásának segítségével vehettek rész a Bringaakadémia programon.

bringa

bringa3

bringa4

bringa5

bringa6

bringa7

bringa8

bringa9

bringa10