Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 26, 19:57

Színes programokkal indult a tavasz a Nyírmadai Humán Szolgáltató Központban

  • Közzétéve Helyi hírek

A farsang után ismét ünnepelhettek a Fogyatékosok Nappali Intézmény klubtagjai, mivel beköszöntött a tavasz, így elérkezett a Nőnap. A fiúk közösen betanult verscsokorral, kézzel készített ajándékkal, illetve virággal köszöntötték a lányokat, asszonyokat.

K161

Az 1848-49-es forradalom és szabadságharc tiszteletére megemlékeztünk a márciusi ifjakról, kézműves foglalkozáson készített zászlókat tűztünk ki az emlékműnél.

K544

A jó időre való tekintettel, az ellátottakkal elsétáltunk a helyi Cukrászdába, ahol minden tagot vendégül láttunk süteménnyel és üdítővel.

Bensőséges, és meghitt hangulatban ünnepeltük a Húsvétot a klubban, egész héten az ellátottak tojást festettek, különböző technikákkal díszítették a papírból kivágott tojásformákat. A fiúk meglocsolták a lányokat, ők pedig köszönetképp csokitojással viszonozták.

K137

Volt locsolóvers mondó verseny, illetve kézzel díszített legszebb tojásverseny is. Ezt követően vendéglátás következett, az intézmény dolgozói húsvéti menüt készítettek, illetve a klubtagokat nyuszi csomaggal leptük meg. Az ünnepi alkalom táncos mulatsággal zárult.

K466

Meglátogattak minket a Mi Kis Falunk Egyesület tagjai, akik különböző feladattal érkeztek, és megismertették a tagokat a Húsvét eredetével, mi pedig elfogadtuk a meghívásukat a Tájházba, ahol húsvéti népszokásokkal, hagyományokkal ismerkedhettünk meg.

K094

A közeledő tavasz, az első virágok megjelenése még szebbé teszik a márciusi napokat, igyekszünk minél színesebb programokkal változatosabbá tenni a fogyatékosaink napjait.

Közeledik az egyik legszebb ünnepünk az Anyák-napja, melyre sok szeretettel várjuk az intézménybe járó klubtagok szüleit, rokonait!

K004K137K197K393K561K585

Kissné Czipták Judit Terápiás munkatárs

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280