Bejelentkezés
Frissítve: 2024 May 18, 17:13

Megleptük Feri bácsit!

  • Közzétéve Helyi hírek

A Vásárosnaményi Esze Tamás Nyugdíjas Klub rendszeresen szervez programokat helyben, valamint a környékbeli településeken. Legutóbb egy francia gyermekcsoportot fogadtak a helyi Művelődési Házban, akikkel egy közös fellépős, palacsintázós délutánt töltöttek el.

DSC 0625

Ezen a találkozón készült az ominózus fotó, amivel  ma Szolnok Ferencnek, Feri bácsinak meglepetést tudtunk okozni.

Feri bácsiról tudni kell, hogy a január 3.-án betöltött 90. évével a klub legidősebb tagja, valamint hogy nagyon aktív. A nyugdíjas klub énekkarának stabil tagja, valamint fellépéseik alkalmával külön program Feri bácsi szívből jövő szavalata. Bár csárdást színpadon már nem jár a többiekkel, a közös programokon rendszeresen táncol.

DSC 0632

A fent említett találkozón készült Feri bácsiról egy fotó, amely bemutatásra került Vásárosnaményban, az amatőr fotósok kiállításán.

A tárlat végeztével nem volt kérdés, hogy a fotó a legjobb helyen Feri bácsi otthonában van, azért a fotó készítője Bodnárné Varga Éva a Nyugdíjas Klub mai találkozóján ünnepélyes keretek között átadta a kedves öregúrnak.

DSC 0618

Szavakkal nem lehet kifejezni, amit a meglepődés pillanatában a nyugdíjas klub tagjaival együtt Feri bácsi arcán láttunk!

Köszönjük!

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280