Bejelentkezés
Frissítve: 2024 May 18, 7:30

Kézigránátok robbantak Kárpátalján egy önkormányzati ülésen (18+-os videó!)

A detonációban egy ember életét vesztette, 26-an pedig megsérültek, közülük hat ember állapota válságos – közölte a kárpátaljai megyei rendőrség sajtószolgálata.

robbantas 1536x874

A jelentés szerint három kézigránátot robbantott fel egy önkormányzati képviselő a Kereckei (Lerecki) Községi Tanács épületében, a Munkácsi járásban pénteken délelőtt.

Épp ülésezett a képviselő-testület, amikor a férfi váratlanul elővette a zsebéből három gránátot, majd kihúzta a biztosítószeget és a tanácsterem közepére dobta. A szerkezetek másodperceken belül felrobbantak. 

Az elsődleges információk szerint a detonációkban egy ember életét vesztette, 26-an pedig megsérültek. Tizenkét személyt, köztük a robbantót is kórházba szállították, hat ember állapota válságos.

A tanácskozást videóra rögzítették. A rendőrség által közzétett felvételen látszik, ahogy a férfi belép a terembe, megáll az ajtóba előveszi a gránátokat a zsebéből majd eldobja azokat. A robbanások pillanata is látszik, ezt követően a sűrű füstben sikoltozó embereket lehetett hallani. A 18+-os felvételt csak erős idegzetű olvasóink nézzék meg!

Forrás: kiszo.net/

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280