Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 28, 6:42

Jogosítvány nélkül vezetett a nagyszekeresi férfi Zsarolyánban - rendőrségi hírek

  • Közzétéve Kék hírek

A Fehérgyarmati Rendőrkapitányság munkatársai vontak intézkedés alá 2021. november 15-én Zsarolyánban egy személygépkocsival közlekedő nagyszekeresi lakost.

0 rendőr illusztráció

Az ellenőrzés alatt a rendőrök megállapították, hogy a járművezető a gépjármű vezetéséhez előírt érvényes vezető engedéllyel nem rendelkezik. A rendőrök a férfit engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt a rendőrkapitányságra előállították, és őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai ellenőriztek egy személygépkocsit, és annak vezetőjét 2021. november 15-én Nagycserkeszen. A rendőrök megállapították, hogy a járművezető úgy vett részt a közúti közlekedésben a gépjárművel, hogy nem rendelkezik a vezetéséhez előírt érvényes vezetői engedéllyel. A rendőrök a 21 éves férfit a Nyíregyházi Rendőrkapitányságra előállították, és engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.


A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai vontak intézkedés alá egy 22 éves tiszaeszlári lakost 2021. november 15-én. A rendőrök megállapították, hogy a Tiszavasvári Rendőrkapitányság a férfi körözését rendelte el, mivel a részére korábban kiszabott pénzbírságot nem fizette meg, és azt a Nyíregyházi Járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a körözött férfit az elzárás végrehajtása érdekében előállították.  


A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai intézkedtek 2021. november 15-én egy 35 éves nyírbátori lakossal szemben. A rendőrök megállapították, hogy a Nyírbátori Rendőrkapitányság a férfi körözését rendelte el, mivel a részére korábban kiszabott helyszíni bírságot nem fizette meg, és azt a Nyíregyházi Járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a körözött férfit az elzárás végrehajtása érdekében a rendőrkapitányságra előállították.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280