Bejelentkezés
Frissítve: 2024 May 5, 6:53

Jogosítvány nélküli sofőrök Ópályiban és Kisvárdán - rendőrségi hírek

  • Közzétéve Kék hírek

A Mátészalkai Rendőrkapitányság munkatársai 2022. március 24-én Ópályiban ellenőriztek egy személygépkocsival közlekedő helyi lakost.

0 rendőr illusztráció

A rendőrök az intézkedés alatt megállapították, hogy a 39 éves férfi a járművével úgy vett részt a közúti közlekedésben, hogy vezetői engedéllyel nem rendelkezik. A rendőrök a járművezetőt engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt a rendőrkapitányságra előállították, és őrizetbe vették.

A Kisvárdai Rendőrkapitányság munkatársai 2022. március 24-én Kisvárdán ellenőriztek egy személygépkocsival közlekedő helyi lakost. A rendőrök megállapították, hogy a járművezető gépkocsijával úgy vett részt a közúti közlekedésben, hogy nem rendelkezik vezetői engedéllyel. A rendőrök a 35 éves járművezetőt engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt a rendőrkapitányságra előállították, és őrizetbe vették.

A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai 2022. március 24-én elfogtak egy tiszavasvári lakost, aki ellen körözés volt érvényben. A Tiszavasvári Rendőrkapitányság azért rendelte el a 28 éves férfi körözését, mert a korábban részére kiszabott pénzbírságot nem fizette be, és azt a Nyíregyházi Járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a körözött férfit az elzárás végrehajtása érdekében előállították a rendőrkapitányságra.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280