Bejelentkezés
Frissítve: 2024 May 5, 6:53

Jogosítvány nélküli sofőrök Anarcson és Nyíregyházán - rendőrségi hírek

  • Közzétéve Kék hírek

A Kisvárdai Rendőrkapitányság munkatársai ellenőriztek egy személygépkocsit, és annak vezetőjét 2022. április 6-án Anarcson.

0 szabolcspolice

A rendőrök megállapították, hogy a járművezető úgy vett részt a közúti közlekedésben a gépjárművel, hogy nem rendelkezik a vezetéséhez előírt érvényes vezetői engedéllyel. A rendőrök a 43 éves férfit a rendőrkapitányságra előállították, és engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai intézkedtek 2022. április 6-án Nyíregyháza és Nyírtelek között egy személygépkocsival közlekedő 21 éves nyíregyházi lakossal szemben. A rendőrök megállapították, hogy a járművezető úgy vett részt a közúti közlekedésben a gépjárművel, hogy vezetői engedéllyel nem rendelkezik. A rendőrök a járművezetőt engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt a rendőrkapitányságra előállították, és őrizetbe vették.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság Nyírlugosi Rendőrőrsének munkatársai elfogtak egy 30 éves nőt 2022. április 6-án. A rendőrök megállapították, hogy a Nyírbátori Rendőrkapitányság a nő körözését rendelte el, mivel a részére korábban kiszabott pénzbírságokat nem fizette meg, és azokat a Nyíregyházi Járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a körözött nőt az elzárás végrehajtása érdekében előállították.  

 Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280