Bejelentkezés
Frissítve: 2024 May 2, 12:02

Testi sértés miatt körözték a 15 éves mátészalkai fiút - rendőrségi hírek

  • Közzétéve Kék hírek

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Ibrányi Rendőrőrsének munkatársai 2022. június 16-án elfogtak egy 15 éves mátészalkai lakost.

0 rendőr illusztráció

A fiú ellen a Nyíregyházi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja testi sértés bűntett elkövetése miatt adott ki elfogatóparancsot. A rendőrök a körözött fiút előállították a rendőrőrsre, és őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Nagykállói Rendőrőrsének munkatársai vontak intézkedés alá Nagykálló külterületén egy személygépkocsival közlekedő helyi lakost 2022. június 16-án. A 26 éves járművezető a gépjárművet ittas állapotban, és a vezetéséhez szükséges érvényes hatósági engedély nélkül vezette.

A rendőrök ellenőrizték az autó utasát is, akiről megállapították, hogy a 38 éves férfi a gépkocsi tulajdonosa és úgy engedte át ismerősének a jármű vezetését, hogy nem rendelkezik vezetői engedéllyel. A rendőrök a két férfit előállították a rendőrőrsre, és a járművezetővel szemben engedély nélküli vezetés elkövetése miatt szabálysértési, járművezetés ittas állapotban bűncselekmény elkövetése miatt pedig büntetőeljárást kezdeményeztek.

A személygépkocsi tulajdonosával szemben járművezetés tiltott átengedése bűncselekmény elkövetése miatt indítottak eljárást.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280