Bejelentkezés
Frissítve: 2024 May 2, 19:41

Jogosítvány nélkül vezetett Vásárosnaményban - rendőrségi hírek

  • Közzétéve Kék hírek

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság munkatársai vontak intézkedés alá egy személygépkocsival közlekedő 28 éves helyi lakost 2022. október 7-én.

0 rendőr illusztráció

A rendőrök az ellenőrzés alatt megállapították, hogy a férfi a gépjármű vezetéséhez szükséges érvényes hatósági engedéllyel nem rendelkezik. A rendőrök engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt a sofőrt őrizetbe vették.   

A Kisvárdai Rendőrkapitányság távoltartó határozat szabályainak megszegése szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 54 éves kisvárdai lakos ellen. A férfi 2022. október 7-én a Kisvárdai Járásbíróság által elrendelt távoltartást megszegte, mivel édesapját otthonában felkereste. A rendőrök a férfit a rendőrkapitányságra előállították, és őrizetbe vették.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság munkatársai elfogtak egy 19 éves nyírmihálydi lakost 2022. október 7-én. A nő körözését a Nyírbátori Rendőrkapitányság rendelte el, mivel a részére korábban kiszabott pénzbírságot nem fizette meg és azt a Nyíregyházi Járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a körözött nőt az elzárás végrehajtása érdekében előállították.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280