Bejelentkezés
Frissítve: 2024 May 2, 18:21

Ittasan, jogosítvány nélkül motorozott a nábrádi férfi - rendőrségi hírek

  • Közzétéve Kék hírek

A Fehérgyarmati Rendőrkapitányság munkatársai vontak intézkedés alá egy segédmotoros kerékpárral közlekedő 29 éves nábrádi lakost 2022. október 16-án.

0 szabolcspolice szonda

A rendőrök a motorossal szemben alkoholszondát alkalmaztak, mely pozitív értéket jelzett. A férfi vezetői engedéllyel sem rendelkezett, ezért a rendőrkapitányságra előállították, és engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették. Az ittas járművezetés elkövetése miatt pedig külön eljárás indult.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság munkatársai 2022. október 16-án elfogtak egy 18 éves cégénydányádi lakost. A férfi ellen a Nyírbátori Járásbíróság kifosztás bűncselekmény elkövetése miatt elfogatóparancsot adott ki. A rendőrök a körözött férfit a rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság munkatársai 2022. október 16-án elfogtak egy 33 éves tiszavidi lakost. A férfi ellen a Nyíregyházi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja adott ki elfogatóparancsot, mivel a részére kiszabott büntetésének letöltését önként nem kezdte meg. A rendőrök a körözött férfit őrizetbe vették.

A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai vontak intézkedés alá egy személygépkocsival közlekedő 20 éves helyi lakost 2022. október 16-án. A rendőrök az ellenőrzés alatt megállapították, hogy a férfi gépjármű vezetéséhez szükséges érvényes hatósági engedéllyel nem rendelkezik. A rendőrök a sofőrt engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.   

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Rakamazi Rendőrőrsének munkatársai 2022. október 16-án elfogtak egy 38 éves gyulaházi lakost. A férfi a részére korábban kiszabott pénzbírságot nem fizette meg, ezért azt az illetékes járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a férfit az elzárás végrehajtása érdekében előállították.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság Csengeri Rendőrsének munkatársai Csengerújfaluban intézkedtek egy 43 éves helyi lakossal szemben 2022. október 16-án. A férfi az utcán szitkozódott és kiabált, amit a rendőrök többszöri felszólítása ellenére is folytatott. Az egyenruhások a férfit garázdaság szabálysértés elkövetése miatt a rendőrőrsre előállították, és őrizetbe vették.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280