Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 27, 11:27

Elfogások Ópályiban, Kemecsén és Ibrányban - rendőrségi hírek

  • Közzétéve Kék hírek

A Mátészalkai Rendőrkapitányság munkatársai 2024. február 19-én Ópályiban elfogtak egy 45 éves helyi lakost.

bilincs no szabolcs szatmar bereg

A nő ellen a Nyíregyházi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja adott ki elfogatóparancsot, mert a korábban lopás bűncselekmény elkövetése miatt jogerősen kiszabott közérdekű munka büntetését nem teljesítette. A rendőrök a körözött nőt otthonában a padláson elrejtőzve megtalálták, elfogták és őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Kemecsei Rendőrőrsének munkatársai vontak intézkedés alá 2024. február 19-én egy helyi férfit, aki az általa vezetett személygépkocsival úgy vett részt a közúti forgalomban, hogy nem rendelkezett vezetői engedéllyel. A rendőrök a 28 éves férfivel szemben engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt eljárást indítottak, és őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Ibrányi Rendőrőrsének munkatársai 2024. február 19-én elfogtak el egy körözés alatt álló ibrányi lakost. A férfi ellen a Nyíregyházi Rendőrkapitányság azért rendelt el körözést, mert a részére korábban kiszabott pénzbírságot nem fizette meg, és azt az illetékes járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a jogerősen elrendelt elzárás végrehajtása érdekében a 32 éves férfit előállították a rendőrőrsre.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság
 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280