Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 27, 4:54

Azonosították és körözik a fekete horvát autó sofőrjét, akitől retteg egy somogyi falu

  • Közzétéve Kék hírek

Egy sötét színű, horvát rendszámos személyautótól félnek sokan a Somogy és Zala határán fekvő Zákányban. Az autó két-három hete tűnt fel először a faluban és akkor egy tizenkét éves kislányt akart a sofőr kocsiba csalni - írta meg az atv.hu

szatir

A kislány megijedt, elmenekült. Akkor egy ház kamerájának felvételeit tették közzé a helyiek, de azon sem az autó, sem a vezetője nem volt beazonosítható. Most újra jelentkezett a férfi, és éjszaka a kamerák láttára kővel dobálta meg a felvételek készítőjének autóját. Az ATV Híradó riportja. 

 

Minden üggyel foglalkozunk! - írta meg a Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Két nappal ezelőtt több téglát dobtak egy zákányi ház udvarán parkoló gépkocsira, amely ettől megrongálódott. A történtekről február 21-én híranyag készült, amelyben az autó tulajdonosa úgy nyilatkozott, hogy nagy valószínűséggel egy bosszú áldozata lett. Elmondta, hogy február 1-jén készített felvételt arról, hogy a településen egy sötét színű autó vezetője egy kislányt arra kért, üljön be az autójába. A lány nem tett eleget a kérésnek, így az autós elhajtott. A feljelentő a videó egy részét ezután a közösségi médiában közzétette.

Most azt vélelmezi, hogy bosszúból a felvételen látható autó vezetője dobott téglát az autójára.

Az ATV riportere azt állítja, hogy a rendőrség az ügyben nem tesz semmit, nem foglalkozik az esettel, a településen pedig félnek az ott lakók.

Ezt a leghatározottabban cáfoljuk! Hiszen az eset kapcsán büntetőeljárást folytat a Nagyatádi Rendőrkapitányság. Ennek keretében a nyomozók tanúkat hallgattak ki, adatokat gyűjtöttek és rövid időn belül azonosították a rongálás elkövetésével gyanúsítható Putanec Zeljko horvát állampolgárt, akinek a nyomozóhatóság elrendelte a körözését.  

Ezen túlmenően tényként jelenthető ki, hogy Zákányban a közbiztonsági helyzet stabil, az ott lakó embereknek nincs mitől félniük.

 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280