Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 27, 11:27

Elfogások Barabáson, Tyukodon, Tiszaeszláron és Nyíregyházán - rendőrségi hírek

  • Közzétéve Kék hírek

A barabási közúti határátkelőhelyen jelentkezett belépésre egy ukrán állampolgár 2024. március 17-én.

0 bilincs szabolcs

A rendőrök az ellenőrzés alatt megállapították, hogy a 47 éves férfi ellen a Vásárosnaményi Járásbíróság adott ki elfogatóparancsot egyedi azonosító jellel visszaélés bűncselekmény elkövetése miatt. A rendőrök a körözött férfit előállították a Vásárosnaményi Rendőrkapitányságra és őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Érkerti Rendőrőrsének munkatársai 2024. március 17-én Nyíregyházán elfogtak egy 36 éves helyi lakost. A nő körözését a Nyíregyházi Rendőrkapitányság rendelte el, mivel a részére korábban kiszabott pénzbírságot nem fizette meg ezért azt a Nyíregyházi Járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a jogerősen elrendelt elzárás végrehajtása érdekében a nőt előállították a rendőrkapitányságra.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság munkatársai 2024. március 17-én Tyukodon elfogtak egy 45 éves helyi lakost. A nő körözését a Mátészalkai Rendőrkapitányság rendelte el, mivel a részére korábban kiszabott pénzbírságot nem fizette meg ezért azt a Mátészalkai Járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a jogerősen elrendelt elzárás végrehajtása érdekében a nőt előállították a rendőrkapitányságra.

A Tiszavasvári Rendőrkapitányság Tiszalöki Rendőrőrsének munkatársai 2024. március 17-én éjszaka Tiszaeszláron ellenőriztek egy segédmotoros kerékpárral közlekedő helyi lakost. Az intézkedés során megállapították, hogy a 19 éves férfi vezetői engedéllyel nem rendelkezik. A rendőrök a járművezetőt előállították a rendőrkapitányságra, és engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság

 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280