Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 25, 22:11

Balesetek megyeszerte az elmúlt 24 órában

  • Közzétéve Kék hírek

Kálmánházán, a Dorogi úton közlekedett 2017. február 25-én 12 óra 35 perc körül Nyíregyháza irányából Hajdúdorog felé egy személygépkocsi vezetője.

r01

A sofőr eddig tisztázatlan körülmények között járművével lehaladt az úttestről a bal oldali füves útpadkára, ahol először nekiütközött egy tűzcsapnak, majd egy lakóház kerítésének, végül egy parkoló gépjármű elejének.

r02

A baleset következtében a személygépkocsiban hátul utazó két gyermek, egy 14 éves és egy 12 éves lány könnyű sérüléseket szenvedtek.


Balkány belterületén közlekedett 2017. február 24-én 17 óra 45 perc körül egy személygépkocsival közlekedő férfi, aki egy kereszteződéshez érve balra akart kanyarodni.

r11

A sofőr feltehetően az „Elsőbbségadás kötelező” jelzőtáblát figyelmen kívül hagyta és nem biztosított elhaladási elsőbbséget a neki balról érkező motorkerékpárosnak, melynek következtében összeütköztek.

r12

A baleset során a motorkerékpárt vezető 25 éves szakolyi férfi súlyos sérüléseket szenvedett. A baleset körülményeit a Nyíregyházi Rendőrkapitányság vizsgálja.


A 491-es számú főúton közlekedett Fehérgyarmat felé 2017. február 25-én 10 óra körül egy személygépkocsival közlekedő férfi, aki feltehetően figyelmetlenségéből adódóan későn vette észre egy előtte haladó jármű lassítását, így az ütközés elkerülése érdekében ellenkormányozott, és átsodródott a szemközti sávba.

r21

Mindeközben szemből közlekedett egy másik gépjármű, mellyel összeütköztek. A baleset következtében a szemközti sávba átsodródó gépkocsiban egy személy könnyű sérüléseket szenvedett. 

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280