Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 25, 22:11

Vásárosnaményból taxizott Nyíregyházára, de nem fizetett - rendőrségi hírek

  • Közzétéve Kék hírek

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 40 éves budapesti lakos ellen.

taxi

A férfi 2017. június 14-én az esti órákban Nyíregyházáról taxit rendelt magának Vásárosnaményhoz, melynek során a sofőrtől kérte, hogy szállítsa vissza a megyeszékhelyre. A férfi a fuvar végén közölte, hogy nincs nála pénz a viteldíj kifizetésére. Elmondása alapján reménykedett abban, hogy egyik ismerőse kifizeti majd Nyíregyházán a fuvardíjat, de ismerősét nem tudta elérni.

A sofőr a kialakult helyzet tisztázása érdekében megjelent utasával a Nyíregyházi Rendőrkapitányságon, ahol a rendőrök a 40 éves férfit tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt meghallgatták. A férfi az eljárás során a viteldíj összegét nem vitatta, a szabálysértés elkövetését elismerte.

A rendőrök a 40 éves budapesti lakost gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából 72 órára őrizetbe vették.


A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Újfehértói Rendőrőrsének járőrei 2017. június 14-én Újfehértón elfogtak egy 30 éves helyi férfit, akinek a Nyíregyházi Járásbíróság tárgyalási őrizetbe vételét rendelte el. Az egyenruhások a férfit a rendőrőrsre előállították és bűnügyi őrizetbe vették.


A Készenléti Rendőrség járőrei 2017. június 14-én Mátészalkán elfogtak egy 16 éves helyi fiút, aki ellen a Mátészalkai Járásbíróság testi sértés bűncselekmény elkövetése miatt körözést adott ki. A rendőrök a fiatalt a Mátészalkai Rendőrkapitányságra előállították, ahol bűnügyi őrizetbe vették.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280