Bejelentkezés
Frissítve: 2024 May 4, 12:16

Balesetek Kisvárdán, Vásárosnaményban és Szamosbecsnél - rendőrségi hírek

  • Közzétéve Kék hírek

Kisvárdán a Tátra úton közlekedett gépkocsijával egy 32 éves kisvárdai férfi 2017. június 23-án 9 óra körül.

Baleset kisvarda

A járművezető az előtte haladó hulladékszállító gépkocsi előzése során nem biztosított elsőbbséget a vele szemből érkező kerékpárosnak és elsodorta. A baleset következtében a kerékpárt hajtó 47 éves kisvárdai férfi felborult és nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett. A baleset körülményeit a Kisvárdai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.


A 49-es számú főút Szamosbecs s Csengersima közötti szakaszán közlekedett kerékpárjával egy 16 éves csengeri fiú 2017. június 23-án 15 óra körül.

A fiatal feltehetően figyelmetlenségéből eredően későn észlelte az előtte, vele azonos irányba közlekedő kerékpárost és neki ütközött. A baleset következtében mindkét kerékpáros felborult, az elől haladó biciklit hajtó 63 éves csengersimai asszony könnyű sérülést szenvedett. A baleset körülményeit a Mátészalkai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.


Vásárosnamény és Ilk között közlekedett személygépkocsijával egy 36 éves mezőladányi nő 2017. június 23-án 8 óra körül.

A járművezető bal irányba kezdte meg kanyarodását, amelynek megkezdése előtt nem győződött arról, hogy a mögötte haladó jármű az előzésébe kezdett és ennek következtében összeütköztek. A baleset következtében az előzési manővert végrehajtó jármű két utasa könnyű sérüléseket szenvedett. A baleset körülményeit a Vásárosnaményi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280