Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 26, 19:57

Rock szagolta ki a drogot a lakásban

  • Közzétéve Kék hírek

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi osztálya kábítószer-kereskedelem elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást H. Dezső 27 éves nyíregyházi lakos ellen.

rock

A rendőrök Nyíregyháza, Örökösföldi városrészében vonták ellenőrzés alá a férfit 2017. augusztus 23-án. A rendőrök a férfi elfogásakor ruházatában 3,4 gramm kábítószergyanús növényi származékot találtak. A Rock hívónévre hallgató kábítószer kereső szolgálati kutya bevonásával házkutatás tartottak a férfi lakóhelyén, ahol több - kábítószer tárolására használt - rejtekhelyet fedtek fel.

A szolgálati kutya által jelzett helyeken közel 190 gramm mennyiségű kábítószergyanús anyagot találtak és foglaltak le. A megalapozott gyanú szerint H. Dezső anyagi haszonszerzés érdekében rendszeresen árusította a tiltott szereket. A lefoglalt drogok egy részét a rendőrök eladásra előkészítve –kimérve és kicsomagolva- találták.

A rendőrök H. Dezsőt a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítotti kihallgatását követően bűnügyi őrizetbe vették. Előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280