Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 29, 12:41

Megszökött két kisgyerek egy budapesti óvodából - kiderült hazamentek

Megszökött két óvodás a pesterzsébeti Gézengúz óvodából - számol be az ATV híradója. Mint azt az atv.hu írja: miután a két kisfiú kijutott az intézményből, fogták magukat, és hazasétáltak.

ovoda

Bár a gyerekeknek nem esett bajuk, Szabados Ákos, XX. kerületi polgármester szerint elfogadhatatlan ami történt, osztja a szülők felháborodását, és szeptember 14-re, csütrötökre testületi ülést hívott össze. 

A kerítés közelében lévő fát használták fel arra, hogy a kerítésre felmászva, onnan áthuppanva a szomszédos bölcsőde udvarára jussanak ki - mondta a kerület vezetője, aki szerint az eset rávilágít arra, hogy az intézmények szabályzata nem megfelelő az ilyen krízishelyzetekre, azokat meg kell változtatni. 

Hozzátette: a gyerekek olyan útszakaszra jutottak ki, ahol nemcsak autók, hanem villamosok is járnak, de szerencsére egyiküknek sem esett baja.

A portál az egyik gyerek családjától úgy tudja, az ominózus délelőtt arra lettek figyelmesek, hogy valaki benyitott a házukba, emiatt először azt hitték, betörtek hozzájuk, és egyből értesítették a rendőrséget. Csak ezután derült ki, hogy a saját óvodás fiuk érkezett haza a barátjával. A család elmondta, a rendőrség tőlük szerzett tudomást a szökésről, az óvodától nem.

 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280