Bejelentkezés
Frissítve: 2024 May 17, 5:45

Csakúgy füstölt Sebestyén Gergely hatalmas bombagólja Gergelyiugornyán

  • Közzétéve Sport hírek

Sebestyén Gergely akkora gólt rúgott a Záhony elleni rangadón, hogy csak úgy füstölt: a gergelyiugornyai futballista húsz méterről, kapásból zúdította a labdát a bal felső sarokba.

13

Van, aki a fél életét odaadná egy ilyen bombagólért, ráadásul nem elhanyagolható tényező, hogy a megye kettő Nyírerdő csoport élén nyomuló Gergelyiugornya a harminc éves középpályás ágyúzásával szerzett vezetést az első félidő derekán. A beregiek végül 4-0-ra nyertek, előnyük pedig továbbra is hét pont a tabellán második Vajával szemben, amellyel éppen a hétvégén csapnak össze.

– Annak idején, amikor a Vásárosnaményban játszottam, egy Nagyhalász ellen rúgtam hasonlót, ugyanígy a bal felsőbe – kommentálta az irgalmatlan löketet Sebestyén Gergely. – Ez szerintem nagyobb, látványosabb gól volt: annyira jól jött lábra, hogy adta magát a lehetőség, éreztem, hogy bemegy. Madarat lehetett volna fogatni velem, pláne, hogy egy ilyen rangadón történt és ezzel kerültünk előnybe.

Szerencsére felvették a meccset, vagy harmincszor visszanéztem azóta… Nagyon együtt van a kis brigádunk, de nem szeretnénk semmit elkiabálni, én pedig úgy vagyok vele, mindegy ki rúgja a gólt, csak a csapat nyerjen, eredményesek legyünk. El kell mondjam, nem tartanánk itt, ha a vezetőség nem állna ennyire mellettünk, mindent elkövet, hogy megteremtse a megfelelő hátteret, és nekünk csak a focira keljen figyelni!

szabolcsfociinfo.hu

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280