Bejelentkezés
Frissítve: 2024 May 6, 7:35

Esélylatolgató Papsitól, a Sz-Sz-B. megyei I. osztályú  csapatok hétvégi találkozói (29. forduló) előtt:

  • Közzétéve Sport hírek

Jöjjön az utolsó előtti forduló! Lassan egyenesbe fordul ez a sokáig emlékezetes bajnoki évad is, a pótlandók is bepótlásra kerülnek, mint a rest diáknál a kimaradt tananyag, az már lassan „ezer éve” biztossá vált, hogy a Tarpa a bajnok, ami még izgalmakat okozhat, az nem más, mint hogy a Fehérgyarmaton kívül, melyik lesz a másik két kieső csapat?

9 papsi

Ja és hogy veretlenül, vagy veretlenségét a bajnoki finisben elveszítve lesznek-e Fejes Janiék bajnokok, most már Huszák Gézával a kispadon… Jómagam és Zsolti Barátom, a „Szabolcsfociinfo” oldalán, szombaton is élő online közvetítéssel jelentkezünk,  a hétvége focikínálatából, ezúttal a Nagyhalászi SE – Csenger FC találkozó lesz élőben megtekinthető !

2021. 05. 22. /szombat/ 17 órától:

Kemecse SE – Austria-Juice Vásárosnamény

Nagy menetelésbe vágott bele a Kemecse, hatalmas erőfeszítéseket produkál a csapat azért, hogy valahogy kiharcolja a bent maradást a megyei I. osztályban.

10 kemecse

A Vásárosnaménynak, igazából még az lehet az egyik legfontosabb célkitűzés, hogy az ötödik, vagy a hatodik helyet megszerezhessék. Kétségtelenül nagyobb harci tüzet fog tudni csiholni játékosai körében Hokk Mester, de Madalina Gyuri bátyánk fiai mellett meg az szólhat, hogy Ők pedig, valamilyen szinten meg talán nyugodtabban, nem akkora mértékű presszió alatt futballozhatnak. Tipikus háromesélyes derbi, tulajdonképpen bármely végeredmény bejöhet...


Mátészalkai MTK - Nyírgyulaj KSE

Ahonnan tavaly nyáron elindultak, azt gondolom, ahhoz képest, a legrövidebb időtartam alatti legjelentősebb fejlődésen áteső csapatok közé kell mindenféleképpen rangsorolnunk, a Mátészalkai csapatot.

11 mátészalka

Botos Piri kisebb csodát hajtott végre fiaival ebben a bajnoki évadban, s több játékos megnyilatkozása alapján, ebben döntő volt az a tényező, hogy egészen jó csapatszellemet, jó közösséget sikerült kialakítani, s Szántó Zoliék, a szurkolóik mellett, egymásért is kiteszik szívüket-lelküket, hétről-hétre a pályán. S tény ugyan, hogy nem a legegyszerűbbnek tűnő két talákozójuk van hátra még a bajnokságból, odahaza a Nyírgyulaj, s idegenben a Vásárosnamény ellen, de Ők elértek arra a szintre, hogy igazából sem otthon, sem idegenben, senki ellen sem szükséges remegő lábakkal pályára lépniük, sőt..............…….. Az is biztos, hogy a Nyírgyulaj is, akár idegenben, akár otthon szerepeljen, játékoskeretének a minőségi mutatói alapján, igazából senkivel szemben sincs félnivalója. Hogy mindebből mi következik ? Hát kérem szépen az, hogy ez egy príma kis derbinek tűnik így előzetesen !

Baktalórántháza VSE - Ibrány SE

Sok „cicó” itt nincs, a Baktalórántháza, egyszerűen nem gondolkodhat másban, csakis a győzelemben.

12 bakta

Borza Lacinak semmilyen más választása sem lehet, csakis az, hogy olyan szinten „szítsa fel a harci tüzet” játékosaiban, hogy akik pályára lépnek ezen a mérkőzésen a hazai csapatban, csak abban tudjanak gondolkodni, hogy „most vagy soha” ! Ugyanakkor, ilyenkor hatalmas feladat az is egy szakvezető számára, hogy az akarati tényezők, ne csaphassanak át egy görcsösségbe, ami „béklyót köthet” a labdarúgók lábára............Őszintén szólva, valahol nem irigylem Laci barátomat, s most nem is igazán cserélnék vele, mert az én fibrillálgató szívecskémnek, lehet, hogy nem tenne túl jót, egy ekkora téttel bíró találkozó a kispadon................... Afelől sincs kétségem, hogy az Ibrány nagyon tisztességesen fog hozzáállni ehhez a meccséhez is, Kiss Tomi nagyon becsületesen fel fogja készíteni csapatát erre az idegenbeli mérkőzésre is, teljes mértékben tudatában annak, hogy a tabellán elfoglalt pozícióbeli különbség mellett, azért ez nem lesz egy egyszerű mérkőzés számukra sem................

Nagyhalászi SE – Csenger FC  

Jó formában lévő, abszolút nyugodtan futballozó csapatok csaphatnak Nagyhalászban össze, a meccs tétje az lehet, hogy egy esetleges hazai győzelemmel, visszaszerezheti a nyolcadik helyet a Csengertől a Nagyhalász.

13 nagyhalász

Nagyon szeretik mindkét helyen a focit, s egészen biztos vagyok abban, hogy mindent el fognak követni azért a holtszezonban, hogy a következő bajnoki évadban is ütőképes csapataik lehessenek.   Node az idei bajnokságból, hátra van még nekik az egymás elleni derbijük, most hétvégén szombaton, s egy hét múlva a Nagyhalász a Gyulaházával, a Csenger pedig az Újfehértóval meccsel még egyet. S hogy egy kicsit önző legyek, már csak amiatt is nagyon szeretném azt, hogy ez egy remek meccs legyen majd, mivel élő online közvettésünk lesz Bodnár Zsolti Barátommal erről a találkozóról, a Szabolcsfociinfo oldalán, s nagyon szeretném, ha „országnak-világnak”, egy jó kis meccset tudnánk „nyomatni” !

187776495 1695515430643697 4898245915165301688 n

Hogy élőben adhatjuk ezt a találkozót, ezért ezúttal hála és köszönet jár a Nagyhalászi Sport Egyesületnek,  Kropkó Andrásnak, s természetesen Resán Attilának a Szabolcsfociinfo  tulajdonosának!   Remélem, sokan fognak velünk tartani ! 


Nagyecsed RSE – Tarpa SC

Kérem szépen, egy apróbb megtorpanás után, a „Nagyecsedi Lokomotív” ismét „ezerrel száguld”, s Önök is láthatták az elmúlt hétvégi közvetítésünkben, hogy egy fantasztikus veretlenségi sorozatot voltak képesek megszakítani az Újfehértó csapatánál, egy rendkívül küzdelmes, kemény derbin, s elárulhatom a tisztelt olvasóknak, hogy a héten többen megjegyezték nekem, hogy „valami azt súgja nekik”, hogy a Nagyecsed lesz az a csapat, amely az utolsó előtti fordulóban, meg fogja fosztani a Bajnokot, azaz a Tarpát, a páratlan veretlenségi sorozatától, s emiatt nem lesznek Nadimovék, veretlenül bajnokok.  

14 nagyecsed

Nos, ilyen „megérzések” is akadnak tehát a focirajongók körében, ugyanakkor ki ne hallott volna arról, hogy éppen a héten „robbant a bomba”, s ország-világ megtudhatta, hogy a Bajnok Mestere, Misa Bácsi, családi okok miatt lemondott, s a hátralévő két meccsen, majd az osztályozó derbiken, Huszák Géza fogja irányítani Gál Ricsiéket ! Nos, abban is egészen biztos vagyok, hogy Huszák Géza pedig, nem igazán egy vesztes meccsel szeretne debütálni, a Tarpai kispadon.........................

S egyetlen gondolatot engedjenek még meg: Nagyon jó egészséget, és hoszú, boldog életet kívánok Misa Bácsinak, akiben egy fantasztikusan korrekt, rendes EMBERT ismerhettem meg, akinek a foci tudománya, a kisujjában is benne van, s nagyon remélem, hogy fogunk még hallani az életben, a fociban elért újabb sikereiről ! Biztos vagyok abban, hogy Tarpán is szívébe zárta Őt mindenki !!!!!!! 

2021. 05. 23. /vasárnap/ 17 órától:

Fehérgyarmat SC – Mándok VSE

Én azt gondolom, a Mándok, a Baktalórántháza legyőzésével, bent maradónak tekinthető, azt pedig sajnos teljes bizonyossággal tudom, hogy csapatom, a Fehérgyarmat, gyakorlatilag már elbúcsúzott a megyei I. osztálytól,  s számunkra már az sem egy túlzottan egyszerű küldetés, hogy a hátralévő két találkozónkat, egyáltalán le tudjuk tizenegy emberrel játszani...

15 fehérgyarmat

Hát így futhat neki a két csapat vasárnap ennek a derbinek, azt hiszem nem lehet kétséges, hogy melyik csapatnak nagyobbak lényegesen az esélyei, a három bajnoki pont megszerzésére.......Hogy mivel is motíválhatja még egyáltalán Imre Zsolti és Balogh Peti a csapatunkat ? Őszinte leszek, túl sok eszköz, nincs a kezükben.........Talán arra felhívhatják Bartha Krisztiánék figyelmét, hogy alighanem, évekig az utolsó megyei I. osztályú futball mérkőzés kerül lejátszásra, a Fehérgyarmati labdarúgó pályán,    s azokért a nézőkért, akik még ki fognak látogatni erre a találkozóra, tegyék ki szívüket-lelküket a pályára ! Az már egy másik kérdés, hogy ez mire lehet a részünkről egyáltalán elegendő................... Azt azonban, ha kell hát századjára, vagy ezredjére is leírom, hogy ez az egy tucatnyi ember, aki kitartott ezen a tavaszon a csapatban, a két játékosedzőnkkel együtt, az ismert körülményeink közepette, MINDEN ELISMERÉST MEGÉRDEMEL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! S mindezt függetlenül az eredményektől ! A mi helyzetünkben, egy páratlan bravúr volt,  a Nyírmeggyes, és a Nagyecsed elleni győzelmünk is !  S óriási respekt az ifjúsági labdarúgó csapatunknak, akik ezen a tavaszon, oly sokszor kisegítették a felnőtt csapatot, többször féltucatnyi labdarúgóval, miközben Ők maguk, óriási küzdelmet folytattak a bajnoki címért ! Korántsem mellékesen megjegyezném, vasárnap, BAJNOK lehet Horváth László edzőnk csapata ! Nagyon bízom abban, hogy sok szurkolónk ki fog jönni ezekért a srácokért az ifi meccsre, higgyék el nagyon megérdemlik !!!!!!!!!


Bíró Tiborral, a Fehérgyarmati Városi Televízió részéről, most nem csak a felnőtt, hanem az ifjúsági meccset is fel fogjuk venni, s a világhálóra, Tibi Kollégám, minden bizonnyal fel fogja mindkét meccset majd tölteni ! Akik a mostani vezetés után következnek majd Fehérgyarmat labdarúgásában, nagyon remélem, megkülönböztetett figyelemmel fogják szívükön viselni ezeknek a srácoknak a sorsát, jövőjét, mert Ők nagy értékei lehetnének Szatmár focijának ! S megosztanám a nyilvánossággal is, hiszen nem titok, jómagam, hivatalosan is benyújtottam 2021. május 31.-vel, egyesületünk Elnökének a lemondásomat, a klubnál betöltött pozíciómról, egyben minden jogkörömről, becsületből végigcsináltam még ezt a tavaszt, döntően amolyan „utolsó mohikán” lelkiállapotban, s különböző szerepkörökben, négy évtizedet eltöltve Fehérgyarmat labdarúgásában, Fehérgyarmat labdarúgásáért, én most már végképp belefáradtam, részemről ennyi volt ! Hogy a csapat, a klub története hogy jutott idáig, nos arra, egy „Háború és béke” regény terjedelme is kevés lenne, de egyszer talán ha letisztulnak bennem a dolgok, majd megírom.......... Nagyon, nagyon sok embernek vagyok hálás, s van akikre egy kicsit neheztelek, de senkit sem gyűlölök...................Részemről ennyi volt a történet............ Bocsánat ha egy kicsit érzelgős, mi több terjengzős lettem volna..........................

Balkányi SE – Gyulaháza KSE

Mirgai Laci, a forduló beharangozókban, meglehetősen drámai helyzetről számolt be a Balkányi együttest illetően, gyakorlatilag azt tudhattuk meg tőle, hogy az „erőltetett menetben”, tulajdonképpen egy „kicsit elfogyott a csapata”...............

16 balkány

De a helyzet minden, csak nem egyszerű Bardi Gabiék számára is, hiszen nekik pedig,  „a lét a tét !” egyszerűen nem adhat ki más „ukázt” Gabi Barátom, mint hogy a cél: csakis a győzelem ! Azt gondolom, egy jó iramú, rendkívül küzdelmes meccsnek nézhetnek elébe a szurkolók, akiknek a segítsége, mindkét fél számára, igencsak elkelne, a jelenlegi helyzetben..............S ha már Gyulaháza, hát engedjék meg, hogy had tudassam máris azt Önökkel, hogy 2021. május 25.-én, 17 óra 30 perces kezdettel, két fantasztikus futsal derbit fogunk közvetíteni, élő online közvetítés keretében, a Szabolcsfociinfo oldalán a Gyulaházi sportcsarnokból, ahol bizony nagy siker kapujában állnak az ifjú hazai futsalosok ! Tartsanak velünk jövő héten kedden is, higgyék el megéri majd !

Újfehértó SE – Nyírmeggyes SK

Erőltetett menetben nyomják Piskóti Zsoltiék is itt a bajnoki hajrát, s talán legnagyobb ellenfelük a fáradtság lehet majd, de ismerve Zsolti Barátom szakértelmét és fanatizmusát, talál Ő erre is megoldást.

17 újfehértó

Két meccsnyire vannak a nagyon komoly sikert jelentő ezüstéremtől, a rendkívül kulturált, stílusos futballt játszó, szerethető fiatal csapatával, két Szatmári ellenféllel kell megvívniuk, a Nyírmeggyessel és a Csengerrel, s „vigyázó tekintetüket” közben a Nagyecsedre, és a Nyírgyulajra kell vetniük. Egy biztos, vasárnap késő délután sem lehet más célkitűzés számukra, mint a három bajnoki pont begyűjtése.......Node tudja azt jól Piskóti Mester, hogy egy meglehetősen „Körmösenfont”  ellenfél vár rájuk a Nyírmeggyes csapata „személyében”, akik meglehetősen kiszámíthatatlanok időközönként, s ebben az is benne van, hogy akár a legjobbak ellen is képesek, a legjobb teljesítmény nyújtására is......

A fotók, Zsoltinak, Évának, és mindazon Hölgyeknek és Uraknak köszönhetőek, akiket Zsolti még be szokott a fotózásba vonni a mérkőzések folyamán !!!!!!!!!!

A védettségi igazolvány nem csak életet menthet, de a meccsre is bevihet Téged ! Ne feledd hát az asztalon, hogy szurkolhass a lelátón!  

Jómagam, és Bodnár Zsolti Barátom tehát, most is jelen leszünk a pálya szélén, s

-2021. május 22.-én 17 órától a Nagyhalász – Csenger megyei I. osztályú bajnoki labdarúgó mérkőzést közvetítjük,

- 2021. május 25.-én 17 óra 30 perctől pedig, futsal közvetítésünk lesz Gyulaházáról,

- 2021. május 26.-án 17 óra 30 perctől, egy várhatóan parázs, remek Magyar Kupa meccsről jelentkezünk élőben, ugyanis a Nagydobos – Vaja mérkőzést fogjuk közvetíteni, a „Szabolcsfociinfo” facebook oldalán!

Köszönet mindezekért Kropkó Andrásnak, és a Nagyhalászi Sport Egyesületnek, Bardi Gábornak, és a Gyulaházi Sport Egyesületnek, Kovács Gábor Polgármester Úrnak, a Nagydobosi Sport Egyesületnek és Plesu Ádámnak, valamint természetesen Resán Attilának, a Szabolcsfociinfo tulajdonosának!

A felsorolásból nem maradhat ki Koncz Tibor (Csucsu) áldásos munkája, aki az élő adások alatt folyamatosan tájékoztat a páhuzamos mérkőzések eredményeiről.

Hajrá Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye Labdarúgása ! HAJRÁ MAGYARORSZÁG ! 

Papp Attila /PAPSI/

 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280