Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 28, 21:21

Három "Fejes", három gól - és Fejes papa nem láthatta, mert dolgozóban volt

  • Közzétéve Sport hírek

Abban lassan nincs semmi pláne, ha testvérek játszanak egy csapatban – valami lehet a levegőben, mert meglehetősen sok tesó kergeti közösen a bogyót a megyei katlanokban.

fejes4

Attól viszont már tényleg dobhatunk egy hátast, hogy a Milotában a Fejes família három tagja – Dávid, Máté és Patrik – is pályára lépett a hétvégi fordulóban: mindhárman gólt szerezve a Tisztaberek ellen 5–0-ra megnyert másodosztályú bajnokin!

– A milotai nézők emlegették a lefújás után, hogy nem tudnak hasonlóról, és persze, otthon mi is kitárgyaltuk a dolgot – árulta el Fejes Dávid, a csapat huszonegy éves irányító középpályása, az életkort tekintve középső testvér. – Csak egy a baj: édesapánk dolgozott, így éppen erről a meccsről maradt le, amit rettentően sajnált.

Mivel Máté és én középpályást játszunk, többször odakerülünk a kapu elé, Patrik viszont védő, neki jóval kevesebb sansza van gólt szerezni, ez az igazán nagy szó, hogy most ő is betalált (a 86. percben).

Nem tudom, mit hoz a jövő, de ha csak egyetlen egyszer történt ilyen, már akkor megérte, szerintem ezt a meccset még nagypapa korunkban is emlegetni fogjuk.

Csucsu/Szabolcsi Foci Infó

 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280