Bejelentkezés
Frissítve: 2024 May 1, 15:36

Országos döntőben a nagyvarsányi ifjú atléták

  • Közzétéve Sport hírek

Tiszavasváriban adott otthont a Kis Iskolák diákolimpiai atlétikai megyei döntőjének,ahol kimagasló eredményeket értek el a Nagyvarsányi Református Általános Iskola tanulói.

Tvasvári

Balogh Krisztofer 800 m-es síkfutásban és Zöld Attila 600 m-es síkfutásban a megyei bajnoki címet érdemelték ki,míg Baráth Szabolcs 600 m-es síkfutásban 2.helyen végzett. Ők ezzel az eredménnyel kiharcolták az országos döntőn való részt vételt,amit június 21-én rendeznek Debrecenben.

Ezen kívül   a hárompróba összetett versenyben Baráth Szabolcs szintén  ezüstérmet szerzett, Balogh Krisztofer 5.,Zöld Attila pedig 11.lett korcsoportjában.

A többiek is nagyszerűen helytálltak .A Porvázsnyik Attila,Lakatos Lóránt,Szabó Norbert,Tóth Balázs összetételű Svédváltó alig lemaradva a dobogós helytől,a 4.helyen végzett.

Bori Kitti 800 m-es síkfutásban hajszállal lemaradva a harmadik helyezettől,szintén a 4.helyen végzett.

600 m-es síkfutásban Mező Dávid a 11.,Luterán Levente a 13.,Mező Zoltán a 14.helyen végzett korcsoportjában.

 Hárompróba egyéni összetettben Baráth Zoárd a 18.,Kiss Balázs a 20.,Bíró Dominik a 22.Gazi Levente pedig a 23.helyen végzett korcsoportjában.

Hárompróba egyéni összetettben a lányok versenyében Baráth Dóra a 9.,Kópis Boglárka a 11.,Pallai Hanna a 14.,Csépke Panna pedig a 16.helyen végzett.

Felkészítő tanárok: Szűcsné Nagy Angéla,Kissné Berencsi Mária és Dr.Pintye Zoltán

 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280