Bejelentkezés
Frissítve: 2024 May 1, 6:21

Ünnepélyes stadionavató Újfehértón - 2023. augusztus 2. (szerda)

  • Közzétéve Sport hírek

Újfehértó labdarúgásában nagyon sok pozitív folyamat indult el az utóbbi években Matévi Csaba és Urr László koordinálásával, akik megtalálták Piskóti Zsolt személyében azt a helyi kötődésű, rendkívül tehetséges fiatal szakembert, aki a vezetőség szakmai koncepciójába tökéletesen beleillik szakértelmével, fanatizmusával, s szép folyamatosan felépítettek egy masszív, ütőképes csapatot, amelyik tartósan berendezkedett az élbolyban, megyénk focijában. 

ujfeherto se

S az egyesület vezetését nem hagyta az sem nyugodni, hogy olyan játékteret, feltételeket, környezetet alakítsanak ki a csapatnak, szurkolóknak, ami a XXI. század követelményeinek, igényeinek megfelelő. Hosszú József Polgármester Úr a város vezetése részéről, maximális segítőkészséggel állt az elképzelések mögé, s a Magyar Kormány hathatós támogatásával, elérkezett most már az a nap, 2023. augusztus 02.-a, amikor egy csodálatos játékterű, igazi kis ékszerdoboz, a gyönyörű új stadion, átadásra kerülhet.

Ünnepnap lesz ez Újfehértó városának és focijának életében, amit a vezetőség szeretne emlékezetessé tenni mindazok számára, akik megtisztelik majd jelenlétükkel ezt az ünnepi eseményt. Papsi szpíkerkedése mellett, 15 órától, egy nagyszabású 11.-es rúgó versennyel kezdődik az ünnepi program, aminek az izgalmait követően, 16 órától, egy kétszer 30 perces meccsen, a dicső múlt nagyjai, az Újfehértói Öregfiúk lépnek pályára a Szpari öregfiúk ellen.

ujfeheto se 1

17 óra 30 perctől megtörténik a stadion hivatalos ünnepélyes átadása, ami után, a tíz legjobb 11.-es rúgó eldönti egymás közt, hogy ki lesz a büntető rúgó bajnok. 18 órától pedig az Újfehértói csapat lép pályára Vármegyénk legmagasabban jegyzett csapata, az élvonalbeli Kisvárda ellen.

Az egész rendezvény teljesen ingyen látogatható, egy tányér babgulyás is elfogyasztható lesz majd, s alighanem ez a nap, aki ott lesz, mindazok számára, egy igazi fociünnepként raktározódhat el az emlékezetében !

Újfehértón Mindenkit nagy szeretettel várnak, Újfehértó labdarúgásának, Újfehértó városának, s Vármegyénk sportéletének erre a jeles eseményére !  

Papp Attila /PAPSI/

 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280