Bejelentkezés
Frissítve: 2024 May 1, 22:31

Guinness-rekordra hajt a magyar kapuslegenda az Országos tizenegyesrúgó bajnokságon

  • Közzétéve Sport hírek

A cél, hogy ezren rúgjanak büntetőt az Országos Tizenegyesrúgó Bajnokságon, írja a Pénzcentrum.

tizenegyes

Már csak 500 nevező kell, Magyarország egyik legnagyobb közösségi futballeseményére

A III. Országos Tizenegyesrúgó Bajnokságra indított kampányt a Brancson: a 1,5 millió forint összdíjazású kiírt versenyre, már közel 500-an neveztek. A versenyre kizárólag a 14. életévüket betöltöttek nevezhetnek.

Tavaly országszerte mintegy 100 helyszínen 2000-en tették próbára tehetségüket és szerencséjüket. Több mint 10 000 rúgás után a döntő napjára a felnőtteknél 120-an, a gyermekeknél 40-en maradtak versenyben, végül a Bozsik Arénában megrendezett fináléban Kiss Márkó és Szeifert Áron vitték el a fődíjakat. A legidősebb rúgó 69 éves volt, a legtávolabbról pedig Londonból érkeztek a viadalra. 

Ha augusztus 31-ig meglesz az 1000 jelentkező, azzal rögtön Guinnessrekord-döntésre is lehetőség nyílik: ennyien egy napon, egyazon helyszínen még nem rúgtak tizenegyeseket! A hitelesítést követően a nevezők bekerülnek a rekordok könyvébe.

A fővédnök: Király Gábor

A bajnokság fővédnöke idén is Király Gábor. A magyar válogatott és a német Hertha legendás kapusa immár harmadszor vállalta el a szerepet, a kieséses rendszert és a döntőt a helyszínen követi végig, ráadásul ezúttal is magával hozza a kapusiskolája növendékeit, akik próbára teszik az összes jelentkezőt!

A bajnokságra előreláthatólag az október 7-8-i hétvége egyik napján kerül sor Budapesten. Reggel az úgynevezett területi selejtezőkkel indul a viadal (minden 10. rúgó után 1 rúgó továbbjut), amely később a kiesés rendszerrel (főtábla, 5 győztes pontig tartó mérkőzések) folytatódik.

1 millió forintos fődíj 

A közösségi szerveződés jegyében idén egyetlen, közös kategóriában, a felnőtteknél hirdetnek versenyt a szervezők, méghozzá gazdag díjazással:

  • 1. hely 1 000 000 forint
  • 2. hely 200 000 forint
  • 3. hely 100 000 forint
  • 4. hely 50 000 forint
  • 5-8 hely 25 000 forint.

Egy kihagyott tizenegyes után sem kell bánkódni, akkor is KIRÁLY nyeremények várnak a jelentkezőre, hiszen a kiesők automatikusan részt vesznek egy sorsoláson. A fődíj ezen nem más, mint egy páros belépő Bajnokok Ligája-mérkőzésre. Ezen kívül lehet még nyerni thai masszázst, egy hónapra ingyen sört és Király Gábor által dedikált szürke melegítőnadrágot is. A nevezés mellé ráadásul belépőjegy is jár egy első vagy másodosztályú meccsre.

Nevezni a tizenegyesrugo.hu oldalon lehet.

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280