Bejelentkezés
Frissítve: 2024 May 1, 15:36

2023. augusztus 20.-án vasárnap, ismét „EDU és LEÓ Emléktorna” Kispaládon !

  • Közzétéve Sport hírek

IMG 4384 1

Edu és Leó soha nem lesz elfeledve ! Második alkalommal tartják meg az „EDU és LEÓ Emléktorna” nagypályás labdarúgó tornát a mostani hétvégén Kispaládon.

Szatmár labdarúgásának két csupaszív, ikonikus egyéniségére, a helyi roma közösség kiemelkedő egyéniségeire, nagyon sok itt élő fiatal példaképeire, az Algács testvérpárra, Edgárra és Tiborra, vagy ahogy a labdarúgó berkekben mindenki ismerte Őket, Edura és Leóra  emlékeznek meg ismét, azzal a játékkal, amit Ők a világon a legjobban szerettek, amihez egész életükben ezer szállal kötődtek.

Természetesen lesz helyi Kispaládi emlékcsapat, s résztvevője lesz még az idei tornának Csaholc, Csegöld, Szatmárcseke és Tiszakóród csapatai. Ami tehát még külön értékét jelenti ennek a focieseménynek, s a tisztelet maximális megnyilvánulása, hogy három olyan település labdarúgói is jelen lesznek, ahol jelenleg nincs hivatalos labdarúgó bajnokságban szereplő csapat.  

Természetesen ha rendelkezésünkre fognak állni a szükséges információk a torna végeredményéről, különdíjairól, igyekszünk majd azokat is megismertetni a Tisztelt Olvasókkal ! Algács Sándor, Varga Dénes, Algács Márk  és Ifjabb Algács Edgár szervezők elmondták, hogy nagy szeretettel várnak minden kedves érdeklődőt 2023. augusztus 20.-án Kispaládra, a II. „EDU és LEÓ Emléktorna” mérkőzéseire !   

Biztos vagyok abban, hogy egy maradandó sport élménnyel gazdagodhat minden résztvevője, s minden nézője az Emléktornának s EDU és LEÓ is, boldog mosollyal fogják odaföntről nézni a találkozókat.

IMG 4384 

Papp Attila /Papsi/

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280