Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 27, 4:54

Gergelyiugornyán szeretnének helyben történelmet írni

  • Közzétéve Sport hírek

Az elmúlt három évben folyamatosan ostorozták, olykor támadták az Agnis-Gergelyiugornyát, amiért kétszer bajnokként, legutóbb pedig felkérésre nem vállalta az indulást a megyei „élvonalban” - írja a Szabolcs Foci Infó.

gergelyiugornya 1fotó: Szabolcsi Foci Infó

A másodosztályú együttes az őszi idény után vezeti a 2. számú csoport tabelláját, vagyis benne van a pakliban, hogy ismét „helyzetbe kerül” – bár tavasszal még annyi minden lehet… Mindenesetre a Tisza-parti egylet gőzerővel dolgozik a létesítmény fejlesztésén: aki régen járt arra, alighanem rácsodálkozna a változásokra. Felsorolni is hosszú lenne, mi minden épült a sporttelepen, példás összefogás eredményeként – pályázati támogatások nélkül!

– Mindenekelőtt szeretném megköszönni a vásárosnaményi önkormányzat segítségét, Szabó Ágnes, az Agnis tulajdonosának, és férje, Szabó Róbert az önzetlen áldozatvállalását – tolmácsolta üzenetét Balogh István elnökhelyettes. – Továbbá mindazoknak, akik bármilyen formában hozzájárultak ahhoz, hogy a korábbinál jobb körülmények között futballozhatunk, fogadhatjuk az ellenfeleket.

Úgy gondolom, a feltételek most már elérték a megye egyben kívánatos színvonalat, ami egyben célunk volt. Egyet tisztázzunk: egyáltalán nem iszunk előre a medve bőrére, viszont álszerénység lenne azt állítani, hogy nem a legjobbra törekszünk.

A foci azonban már csak olyan játék, hogy soha nem mehetsz tutira, számtalalan akadály merülhet fel, abban azért biztos vagyok: a csapat, a vezetőség mindent megtesz az osztályváltás érdekében!

Szeretnénk helyben történelmet írni, eljutni oda, ahol a gergelyiugornyai egyesület még soha nem járt.

Forrás: Szabolcs Foci Infó

 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280