Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Mar 19, 8:43

Kisvarsányi és Nyírmadai sportolók, a King Cobra HKSE jitsukáinak sikerei Domaszéken.

  • Közzétéve Sport hírek

I. alkalommal került megrendezésre a TISZA TUSA a Szeged Ju-Jitsu szervezésében. A Domaszéki sportcsarnok 2 pástnak adott helyet, melyeken a DUO és FIGHTING SYSTEM illetve a NE WAZA GI és NO GI versenyszámokat bonyolították le. Köszönhetően a jelentkezők magas számának (közel 150 fő a 4 versenyszámban) egy nagyon hosszú, de eredményes napot zárt a csapatunk.

kingcobra

NE WAZA GI kategóriába csapatunk minden tagja indult. Szűcs Dóra 1. helyezést ért el. Szabó Bence meglepődéssel fogadta, hogy ebben az általa nem kedvelt kategóriában is nevezést adtunk le, de rövid rábeszélést követően sikerrel vette az akadályt és a dobogó első fokáig küzdötte magát. Rácz Róbert arany érme sem volt zökkenőmentes. Kemény ellenfelek, és némi bírói hiba is színesítette az első hely megszerzésének útját. Filep Zita kitartó küzdelemmel végül a dobogó harmadik fokára állhatott. Jóni Csaba korcsoportján belül a legmagasabb súlykategóriában képviselte csapatunkat, az igazi nehézfiúk küzdelmében végül bronzéremmel a nyakában állt a dobogón. Fábián Balázs pedig újonc versenyzőként szintén bronzérmet kapott.

FIGHTING SYSTEM versenyszámban Szabó Bence és Kenderesi  Dániel harca volt leginkább látványos, óriási dinamika, micsoda dobások, igazi harcos szellem költözött a két fiúba. Csatájuk talán a rendezvény leglátványosabb mérkőzése volt, igazi filmbe illő pár perc. Bence végül a dobogó harmadik fokáig jutott, bár ehhez sajnos hozzájárult az is, hogy a szigorú bírák egy szabálytalan dobás miatt leléptették a tatamiról. Dani végül  4. helyezéssel zárta a napot. Fábián Balázs és Filep Zita számára igazi újdonság volt ez a kategória, végül Balázs igazán összeszedetten a 2. helyen végzett, míg Zita tapasztalt ellenfelek ellen küzdve a 2. helyig jutott. Szűcs Dóra itt is kitett magáért és a jól megérdemelt ezüsttel mosolyoghatott a dobogón versenytársaival. Rácz Robi itt is óriási meglepetés volt, tapasztalt ellenfelei és vállsérülése ellenére a 2. helyre állhatott a dobogón.

DUO SYSTEM versenyszámban Duo Mix kategóriában a csapatból most csak Szabó Bence + Szűcs Dóra páros indult. A felkészülés eredménye 1. helyezés kategórián belül.

Az igazi megmérettetés azonban az Jászberényben szervezendő magyar bajnokságon várható a jitsukák számára.

Köszönet a Csapat munkájáért, köszönet a Szülőknek, hogy a háttérből mindig támogatják a gyerekek fejlődését és Köszönet a Kisvarsányi és Nyírmadai Önkormányzatnak a támogatásokért!

OSU!

Senpai Király Gergő, 1. kyu nihon tai/ju jitsu
King Cobra HKSE

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280