Nemzeti konz csaladok 1200x150

Bejelentkezés
Frissítve: 2018 Dec 10, 16:35

Tartalmas, érzelmekben gazdag hétvége áll a beregi judosok mögött

  • Közzétéve Sport hírek

A Szelet-Kelet Sportegyesület Judokái Szatmárnémetiben és Ózdon mutathatták mit is tanultak az elmúlt időszakban. Szombaton, a Romániai versenyen Diák C és idősebb versenyzőiknek volt lehetőségük versenyezni.

szelet kelet 1

Népes regisztrált versenyzői létszámhoz egyesületünk 9 fővel járult hozzá és igen szép eredmények születtek. Legfiatalabb versenyzőnk Ujvári István kezdte el a versenyzést ahol U9-es korosztályban a dobogó 3. fokára álhatott fel. Őt Nagy Botond és Jakab Sándor követte viszont nekik 2. és 3. küzdelmük után nem sikerült továbbjutni így 7. és 5. helyen végeztek. Lengyel Péter és Magyar Sándor a fiúknál U15-ös korcsoportjában -42kg-ban sajnos nem tudtak helyezést elérni, de 5 igazán jó küzdelmet láthattunk tőlük. A fiúk küzdelmét Nagy Kristóf zárta, akit harcias küzdelmei után a dobogó első fokára szólítottak és arany érmet akasztottak nyakába. Két lányunk Baranyi Réka III. és Kosztel Petra II. helyezést érték el. 

szelet kelet 2

A nap nem telt ilyen felhőtlenül mivel Mihalovics Erika első küzdelmén egy erőteljes dobást követően megsérült így nem tudta folytatni a versenyt. Erikának jobbulást kívánunk és várjuk vissza a tatamira! 

szelet kelet 7

A fárasztó szombati nap után vasárnap Ózdon a Határmenti Judo találkozón vettünk részt az egyesület apróbb harcosaival. 7 apróság 7 érmet hozott haza. Tóth Dávid, Rózsa Péter és Béres Árpád U9-es korosztályban különböző súlycsoportokban 2. helyezést értek el, Tóth Lászlónak bronzérmet sikerült szereznie. Fehérvári György, Fehérvári Antal és Veres Zsolt Diák C és Diák B korosztályban szintén ezüstérmeket szereztek, így a Szelet-Kelet a vasárnapot 6 ezüst és 1 bronzéremmel zárta. 

Gratulálunk mindeninek és a sok erőt a további felkészüléshez. 

Lőrincz Ottó

szelet kelet 3

szelet kelet 4

szelet kelet 5

szelet kelet 6

NMF MobFiz AUTOPALYA 700x700

Nemzeti konz csaladok 700x700