Bejelentkezés
Frissítve: 2024 May 5, 6:53

Szabadtéri Polgári Esték Mátészalkán - Képes Kávéházi Krémes október 1-én

  • Közzétéve Kultúra

Kedves Kultúrabarátok! Nagy szeretettel invitáljuk Önöket 2021. október 1-jén, pénteken 18.00 órától a SZABADTÉRI POLGÁRI ESTÉK őszi rendezvénysorozatunk harmadik, egyben utolsó programjára, amikor is a Talán Teátrum előadásában a "KÉPES-KÁVÉHÁZI KRÉMES" című vidám, színházi előadást láthatja kedves közönségünk.

Kepes Kavehazi Kremes 1

December elején végre-végre kinyit a Képes Kávéház. Pénzes Ottó, igaz mátészalkai lokálpatrióta, iskolaigazgató, helytörténész, aki magát csak hivatásos álmodozónak titulálja, nos, ő fog mesélni erről a csodálatos kávéházról, miközben a Talán Teátrum művészei odaillő, kellemes-szellemes dalokat énekelnek, és persze, hogy vidám jelenettel is megörvendeztetik a Tisztelt Publikumot.

Érdekesen érzelmes, már-már idilli est vár mindazokra, akik pénteken ellátogatnak hozzánk. Ez a pompás est lesz egyben városunkban az Idősek Napjának ünnepe, és a mátészalkai Zenei Világnap rendezvénye is. Várunk tehát mindenkit, aki kedveli a jó muzsikát, a poéndús színházat, szereti Mátészalkát, és aki meginna majd valami finomat a Képes Kávéházban.

Szereplők:

Kiss Ági, Kertes Fruzsina, Mendler Mónika, Bugarin-Horváth Luca, Kovács Attila, Baksa András és Kulcs Dávid

Mesélő: Pénzes Ottó

Rendezte: Buzogány Béla

Helyszín: Mátészalkai Szentpétery Zsigmond Művelődési Központ és Színház belső udvara.

Az előadás ingyenes, de csak védettségi igazolvánnyal rendelkező személyek és felügyeletük alatt lévő kiskorúak látogathatják.

A rendezvény a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával valósul meg.

Kepes Kavehazi Kremes

 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280