Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 25, 22:11

OktóBor - Októberi Bornap Vásárosnaményban

  • Közzétéve Kultúra

Igazi "indiánnyár" fogadta a BIKSZE a Beregi Ifjúságért Közművelődési és Szabadidő Egyesület által szervezett OktóBor rendezvényre kilátogatókat Vásárosnaményban, a Művelődési Központ előtti téren.

oktobor vasarosnameny 001

A kellemes, októberi napsütéses melegben változatos programmal várták a szervező a látogatókat. Volt itt magánszemélyek használt cikk kirakodóvására, a helyi termelők borainak versenye és madárijesztő verseny, iskolás csapatok részvételével.

oktobor vasarosnameny 002

A színpadon minden korosztálynak megfelelő zene hangzott el, RikóFlash és Filep Aurél kezdte a programot, majd a fiatal lányok kedvence, Szabyest következett.

Szirota Jennifer ismert magyar slágereket adott elő a középkorosztálynak, majd a rendezvény kőkemény Rock and Rollal zárult, Szirota Ciki és barátai léptek fel népszerű Nelson slágerekkel, de hoztak magukkal Hobót, Deák Billt és Bikinit is.

oktobor vasarosnameny 003oktobor vasarosnameny 004oktobor vasarosnameny 005oktobor vasarosnameny 006oktobor vasarosnameny 007oktobor vasarosnameny 008oktobor vasarosnameny 009oktobor vasarosnameny 010

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280